Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Boks ta Asalettin Pekdoğan a ödül

Boks ta Asalettin Pekdoğan a ödül

Tarih 18 Nisan 2011, 00:35 Editör PINAR YILMAZ

Boks ta Asalettin Pekdoğan a ödül

Asalettin Pekdoğan’a ödül

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen “2010 en 10 ödülleri” ve 81 il başarılı spor yöneticileri ödül töreninde Boks Milli Takım Antrenörü Asalettin Pekdoğan da ödüllendirildi. Törene ASKF Başkanı Sırrı Zengin’de katıldı.

 

AMATÖR SPOR İLK ADRES
İstanbul Lutfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen geceye spor camiasının önde gelen isimleri katıldı. "2010 Yılı En On"u ödül töreni ile ilgili açıklama yapar Kırıkkale Amatör Spor Külupleri Federasyonu ( ASKF ) Başkanı Sırrı Zengin, ilki bu yıl başlatılan ödül töreni ile her yıl alanında en başarılı sporcu ve takımları ödüllendirileceğini söyledi Amatör spor kulüplerinin, spora başlayanların ilk adresi olduğuna dikkat çeken Zengin “Sivil Toplum Örgütlerinin spor yönetimlerinde, organizasyonlarında daha fazla söz sahibi olduğu bir yapıya geçişte adrestir amatör kulüpler Dünya Şampiyonluğuna giden süreç amatör kulüplerden başlıyor" dedi.

  



PEKDOĞAN BİZİ GURURLANDIRDI
Zengin açıklamasının devamında “Türk sporunda profesyonel başarıların çıkış noktasında amatör spor olduğunu hep vurguladık. Bu amatör spor bilinci ve hevesi bize önemli başarılar kazandırdı. Biz de bu başarıların artması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kırıkkale spor camiası birbirinden farklı spor dallarında önemli başarılara ulaşıyor, hepimizi gururlandırıyor. İşte bu başarılar, amatör sporun, bunu desteklemekten vazgeçmeyen spor gönüllülerinin birer başarısı. Yapılan törende Kırıkkale’den de spor camiasına büyük emeği geçmiş, unutulmaz başarılara imza atmış Asalettin Pekdoğan’ın ödül alması bizleri gururlandırdı” şeklinde konuştu. Böylesi bir törende ödül almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Asalettin Pekdoğan’a ödülünü Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay verdi.

 

Bu haber 4827 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi