Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Emniyet Müdürlüğü Polis Rütbe Töreni yapıldı

Emniyet Müdürlüğü Polis Rütbe Töreni yapıldı

Tarih 20 Nisan 2011, 00:10 Editör PINAR YILMAZ

Emniyet Müdürlüğü Polis Rütbe Töreni yapıldı

-KIRIKKALE'DE 39 POLİS MEMURU BAŞPOLİS OLDU  

Emniyet teşkilatında İlk kez uygulanacak başpolislik ile ilgili ÖSYM tarafından yapılan sınavı başarıyla geçen polislere apoletleri düzenlenen törenle takıldı. 

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde başpolislik rütbesine yükselen 39 polis memuru için Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda tören düzenlendi. 

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, burada yaptığı konuşmada, terfi eden emniyet mensuplarının daha istek ve arzulu çalışacağını dile getirdi. Güner, ''Ben Kırıkkale Valisi olmaktan gurur duyuyorum. Emniyetimiz son derece hassas, son derece güzel işler yapıyorlar. Ayrıca eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve eski Emniyet Genel Müdürü'nün Kırıkkaleli olması hasebi ile çok şanlı bir iliz. Ben başpolislik rütbesine yükselen tüm arkadaşlara başarılar diliyor, görevlerini layığı ile yerine getireceklerine inanıyorum'' diye konuştu. 

 

Başpolislik hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise ilk kez uygulanacak olan bu uygulamanın belirli bir yılı doldurmuş polislere verilen bir hak olduğunu söyledi. 

Bu uygulamanın komiser ve komiser yardımcılığı konusunda yaşanan sıkıntıyı önemli ölçüde gidereceğini bildiren Kartal, ''Hükümetimizin üzerinde önemle durduğu, emniyet teşkilatımızı büyük ölçüde rahatlatan başpolislik uygulaması bu günden itibaren şehrimizde uygulanacak. Sınava girerek başpolis olabilme hakkını kazanan 39 memurumuzu başpolis olarak atamış bulunuyoruz'' dedi. 

   

 Terfi eden başpolislerin rozetini Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız taktı.

 

Bu haber 4300 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi