Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Demokrat Parti Meclise girmeli

Demokrat Parti Meclise girmeli

Tarih 10 Mayıs 2011, 02:01 Editör PINAR YILMAZ

Demokrat Parti Meclise girmeli

Milletvekili tanıtım toplantısında konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Önder,partililere seslendi.

 

DP MECLİSE GİRMELİ

 

12 Haziran Milletvekili seçimlerine Bağımsız Türkiye Partisi ile birlikte giren DP, dün milletvekili tanıtım programı düzenledi. Tanıtım toplantısında konuşan BTP (Bağımsız Türkiye Partisi) Genel Başkan yardımcısı Lütfullah Önder, AKP’yi eleştirerek DP’nin meclise girmesi gerektiğine söyledi.

 

KIRIKKALE’DE HER YAPILAN HİZMETTE DP’NİN İZİ VAR

Kürsüye çıkan  DP Genel Başkan Yardımcısı Erol Serin’de yaptığı konuşmasında Türkiye’de ve Kırıkkale’de her yapılan hizmette DP’nin izi olduğunu vurgulayarak, herkesin taşın altına elini koymasının zamanı geldiğini belirtti. Serin, yapılan anketlere de dikkat çekerek DP’nin yüzde on barajı aşabilecek güçte olduğunu ifade etti.

 

AK PARTİYİ ELEŞTİRDİ

12 Haziran Milletvekili seçimlerinde Bağımsız Türkiye Partisi ile birlikte giren DP, dün Milletvekili tanıtım programı düzenledi. BTP ve DP’den üst düzey yöneticilerinin de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, ağırlıklı olarak Ak Partiyi eleştirdi. Mecliste muhalefet partileri MHP ile CHP’nin muhalefet görevini yürütemediklerini ifade eden Önder, Türkiye’nin sıkıntılı ve zor bir sürece girmesinin temelinde de ana muhalefet partilerinin  yetersiz kalmasına bağladı. Bu nedenle DP’nin mutlak suretle meclise girmesi gerektiğini vurgulayan Önder, Türkiye’de yolunda, suyunda, sanayisinde, ekmeğinde ve tarımı dahil tüm yapılan hizmette DP’nin imzasının olduğunu dile getirdi.

 

DP’NİN YÜZDE ON BARAJINI AŞACAK BİR GÜÇTE

12 Haziran Sonrasında Ak Partinin tekrar iktidara gelmesi durumunda Anayasayı değiştirmek ve toplumu karmaşa içine çekmeye çalıştığını söyleyen Önder, “ne diyorlar? Başkanlık sistemine geçecekmişiz. Peki bunun ne olduğunu biliyor musunuz? Bu karmaşa, bölünme, federal sisteme geçiş, etkin kökenli bir yönetim demektir. Anayasanın değiştirilemez ve teklif dahi edilemez maddeleri değiştirilmek demektir.” Dedi. Sözlerinde yapılan anketlere yer veren Genel Başkan Yardımcısı Önder, DP’nin yüzde on barajını aşacak bir güçte olduğuna dikkat çekti. Önder, bunun için Meclise girmek için herkesi taşın altına elini koymaya davet etti.

 

ADALET İSTEYEN TÜM KADINLARA DESTEK OLACAĞIZ

Ardından programda konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Tülin Yıldırım sözlerine tüm annelerin anneler gününü kutlayarak başlayan Yıldırım DP’nin adalet isteyen tüm Kadınlara destek olacağını belirterek DP’nin önceliğinin kadınlar olduğun altını çizdi. Sandıkta DP’nin hak ettiği değerin verileceği belitti. Daha sonra konuşan Kırıkkale DP İl Başkanı Yusuf Atlı yapılan tüm çalışmalarda DP’nin büyük desteği ve imzasının olduğunu belitti. Ardından DP 3. Sıra Millet Vekili Aday’ı Cengiz Uysal yaptığı konuşmada salonda toplanan kişilerin demokrat anlayışlı olduğunu düşündüğünü ifade eden Uysal salonda bulunan herkes’in Kırıkkale’nin en aydın kesimi olduğunu ilan ettiğini açıkladı. Ardından Bağımsız Türkiye Partisinden DP Milletvekili Aday’ı Mehmet Mehmet Subaşı Kırıkkale’de aslında işsizliğin olmaması gerektiğini belirterek kapatılan baz fabrikaların açılması halinde işsizlik sorununun çözüleceğinin altını çizdi. Daha sonra salonda büyük bir coşkuyla karşılanan DP 1. sıra Milletvekili Aday’ı  Mustafa Çetin herşiy’in samimiyet ile başladığını belirterek “biz samimiyiz” dedi.

 

 

PPROGRAMA KATILANLAR

DP Merkez İlçe Başkanı Hayati Çimen, DP İl Başkanı Yusuf Atlı, BTP İl Başkanı Zübeyir Yılmazer,DP Genel Başkan Yardımcısı Erol Serin, DP Teşkilat Başkanı, DP Kadın Kollar Başkanı Tülin Yıldırım ve Gençlik Kolları Başbakanı Mesut Çetin katıldı.

Bu haber 2256 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi