Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Muhittin Ardahan İlköğretim Anaokulu yıl sonu eğlencesi

Muhittin Ardahan İlköğretim Anaokulu yıl sonu eğlencesi

Tarih 12 Mayıs 2011, 03:04 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu bünyesinde okul öncesi ana sınıfı öğrencileri için yılsonu eğlencesi düzenlendi.

-OKUL ÖNCESİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN YILSONU EĞLENCESİ

Kırıkkale Muhittin Ardahan İlköğretim Okulu bünyesinde okul öncesi ana sınıfı öğrencileri için yılsonu eğlencesi düzenlendi.

Yıl içerisinde öğrendiklerini okul yöneticileri, öğretmen ve velileri ile paylaşan minikler hem hünerlerini sergiledi hem de doyasıya eğlendiler.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı eğlencede okul öncesi öğretmenleri Nadide Pekgöz ile Betül Duru ve stajyer öğretmenler Özden Dilek Karadağ, Döndü Ağıllı ve Büşra Güngör'ühn hazırladıkları çeşitli gösteriler beğeniyle izlendi.

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Şube Müdürü Ahmet Örçün, etkinlikte yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul öncesi eğitimin, bugün gelinen noktada minik öğrencilerin ortaya koyduğu performanstan anlaşıldığını söyledi.

 

Önümüzdeki yıl eğitim-öğretime başlayacak miniklerin tam donanımlı olarak eğitim-öğretime başlayacaklarını, bu sayede eğitim ve öğretimin kalitesinin de arttığını bildirdi. 

Minik öğrencilerin bu denli donanımlı yetişmelerine katkısı olan idarecileri, öğretmen ve stajyerleri kutladığını bildiren Örçün,bu zamana kadar çok programa katıldım sıfır hatasız düzenlenen bu progrmadan dolayı tüm idareci ve öğretmenleri kutluyorum.diyerek  Okul müdürü Habib Aykul ile beraber ana okulu öğrencilerinin sertifikalarını da verdi.

 

Bu haber 4389 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi