Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

CHP li adaylar esnafa kulak verdi

CHP li adaylar esnafa kulak verdi

Tarih 13 Mayıs 2011, 12:29 Editör PINAR YILMAZ

CHP li adaylar esnafa kulak verdi

CHP’li adaylar esnafa kulak verdi

CHP Kırıkkale Milletvekili adayları, şehir merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, onlardan destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayları Yaşar Yılmaz, Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş, 12 Haziran Genel Seçimleri öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP’li adaylar, beraberlerinde Merkez İlçe Başkanı Bülent Uslu ile birlikte Bankalar Caddesi ve Millet Bulvarı’ndaki bir kısım esnafı ziyaret ederek, onların dertlerini dinledi, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundu.

Meclis’te çalacak bir kapınız olsun

Esnaf ziyaretlerinde CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, “Kırıkkale’nin il olmasında emeğimiz büyük. Bu şehre üniversite geldiyse, hastaneler geldiyse, istihdam sağlandıysa bunda bizim payımız büyük. Ancak AKP hükümeti döneminde Kırıkkale, göç alan bir ilken, göç veren bir il konumuna düşmüştür. Kırıkkale bu haliyle kaderine terk edilmiş, esnafı perişan hale gelmiş, gençleri işsizlik içinde kahve köşelerinde geleceğe ümitsiz bir şekilde bakmaktadır. Kırıkkale’mizi bu durumundan yine hep beraber bizler kurtaracağız. Ben, Keskin’li eczacı Yaşar Yılmaz kardeşinizim. Beni, sorun. Bir kişi hakkımda kötü desin, bana oy vermeyin. Ancak bu seçimlerde bana destek olun ki, Meclis’te Kırıkkale’mizin sesi olayım. Bana destek olun ki, Meclis’te çalacak bir kapınız olsun” diye konuştu.

  

Sizleri iyi tanıyoruz

Yaşar Yılmaz, Rafet Ulusoy ve Hacı Arap Karadurmuş’un kendilerine yaptığı ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden esnaflar ise, “Biz, sizi iyi tanıyoruz. Sizler de bizim gibi esnaflık yaptığınız için bizim ne halde olduğumuzu çok iyi biliyorsunuz. İnşallah bizlerin desteğiyle 12 Haziran sonrası Meclis’te Kırıkkale’mizi hak ettiği şekilde temsil eder ve bizlerin haklarını savunur, sorunlarına çözüm getirirsiniz” diye konuştular.

Bu haber 1914 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi