Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Toplantısı yapıldı

Gönüllü Kültür Teşekkülleri Toplantısı yapıldı

Tarih 13 Mayıs 2011, 17:26 Editör PINAR YILMAZ

Hasan Sağlam Yurdunda Gönüllü Kültür Teşekkülleri Toplantısı yapıldı

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Prof. Dr. Beşir Atalay Hasan Sağlam Yurdu’nda Düzenlenen Gönüllü Kültür Teşekkülleri Toplantısına Katıldı 

İç İşleri Eski Bakanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Prof. Dr. Beşir Atalay, ilimizin kanaat önderleri ile İlim Yayma Cemiyeti Hasan Sağlam Erkek Öğrenci Yurdu’nda bir araya geldi.

Toplantıda Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İlim Yayma Cemiyeti Kırıkkale Şube Başkanı Av. Enver Kılıç ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

İ.Y.C. Kırıkkale Şube Yönetimi, Yurt İdarecileri ve öğrenciler tarafından oldukça sıcak karşılanan Atalay, Hasan Sağlam yurdunun yapımındaki katkısından dolayı duyduğu mutluluktan bahsederek konuşmasına başladı. Ülkemizde son 10 yılda yaşanan siyasi ve ekonomik olayları hatırlatarak zor günlerden geçilerek bugünlere gelindiğinin altını çizen Beşir Atalay,  hedeflerinin 2023 yılında sorunlarını büyük ölçüde çözmüş bir Türkiye olduğunu kaydetti. Bu bağlamda hükümetçe yapmış oldukları çalışmalara değinen eski İç İşleri Bakanı, gelinen noktada Türkiye’nin daha sivil, daha demokratik ve özgür bir ortama kavuştuğunu, ülkemizin uluslar arası zeminde itibarının zirve yaptığını belirtti.    

Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin önemine dikkat çeken Beşir Atalay, bu proje ile devlet ile vatandaş arasındaki buzları erittiklerini, halkın tüm kesimlerini muhatap alan, kucaklayan bir devlet anlayışını hakim kılma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiklerini belirtti. Akabinde STK temsilcilerinden gelen soruları yanıtlayan Beşir Atalay salonda bulunanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Bu haber 1806 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi