Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Özür dileyenler özürlüdür

Özür dileyenler özürlüdür

Tarih 21 Aralık 2008, 14:57 Editör PINAR YILMAZ

Ermenilerden özür dileyenler özürlüdür

Ermenilerden özür dileyenler özürlüdür

AK Parti Merkez İlçe yönetimi Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Gencer’i makamında ziyaret etti. Ülkenin genel sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette. Gencer, Ermenilerden özür dileyen sözde aydın kişilerin özürlü olduğunu söyledi.

 

ÜLKEYİ YÖNETMEK ZORDUR

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, partililerle birlikte Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Mehmet Gencer’i makamında ziyaret etti. Ülkenin genel sorunlarının ele alındığı ziyarette bir konuşma yapan, Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Gencer, “Türkiye’yi yönetmek zor bir olaydır. İnsanların her konuda farklı beklentileri var. Yöneticilerde bu beklentilere cevap vermek zorunda kalıyor. Allah ülkemizi yönetenlere yardım etsin. Dünyadaki global krizin Türkiye’yi etkilememesi zordur. Mutlaka Türkiye’de bu krizden nasibini aldı ve almaya da devam edecektir” diye konuştu.

 

TARİHİMİZİ İYİ BİLMEMİZ GEREKİR

Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin olduğunu söyleyen Gencer, “Vatan hainliğine varacak derecede insanlar ülkemiz üzerinde oyunlar oynayıp, ülkemizi karıştırmak istiyorlar. İnsanların bu tavrı bizi ziyadesiyle üzmüştür. O insanlar beyin özürlüdür. Tarihi okuyan ve bilen insanlar bu eylemi yapmamalıdır. O insanların aslından da şüphe ediyorum. Karabağ katliamında hamile kadınların karnındaki çocuğun kız mı yoksa erkek mi diye iddiaya girip, karınlarını yararak çocuğu çıkaracak kadar vahşice katliam yapmışlardır. Geçmişte doğu ve güneydoğuda katliam yaptılar. Türk Milleti bunları unutmamalıdır. Tarihimizi iyi okuyup ve bilmeli ve yaşananları unutmamamız gerekir. PKK’nın destekçisi olan ve hiçbir şehidimizin cenaze törenine katılmayan o sözde aydınlar bugün Ermenilerden özür dilemektedir. Bu bizi çok üzmüştür” ifadelerine yer verdi.  

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Gencer’in çok iyi yerlere temas ettiğini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, “Siyasi partiler olarak şehit ailelerine her türlü desteği vermeliyiz. AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak ben üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Her zaman ve her yerde şehit ailelerinin yanındayım. Ülkede Ermenilerden özür dileyen, ülkemizi bölmek isteyen hainler mutlaka çıkacaktır. Bizim yapmamız gereken bu hainlere karşı dimdik ayakta durmaktır” dedi. 

Bu haber 2321 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi