Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Alo Gıda Hattı Açıldı

Alo Gıda Hattı Açıldı

Tarih 06 Mart 2009, 09:24 Editör PINAR YILMAZ

174 Alo Gıda Hattını hizmete girdi.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Güvenilir Gıda konusunda gelen talepleri karşılamak için tüm Türkiye'de 174 Alo Gıda Hattını hizmete geçirdi.

 

174 Alo Gıda Hattı ile gıdaya ilişkin her türlü şikayet veya talebi, Türkiye'nin her yerinden 174'ü çevirerek vatandaşların çağrı merkezine bildirebileceğini söyleyen tarım İl Müdürü Süleyman Yıldız, “Yediğine İçtiğine Dikkat Et, Güvenilir Gıda Tüket! sloganı ile yola çıkan bakanlığımız Web tabanlı yazılım sayesinde talepleri anında işleme alacak ve en kısa sürede sonuçlandıracak. Başvuru sonucunuzu 174 Alo Gıda'yı tekrar arayarak ya da verilecek başvuru numarası ile www.tarim.gov.tr ve www.alo174.gov.tr adreslerinden öğrenebilir. 174 Alo Gıda Hattı’na gelen çağrılar kayıt altına alınarak veri tabanı oluşturulacaktır. Böylece ülkemize ait gıda risk haritası çıkarılacak, buna göre eylem planı hazırlanacaktır. Gıda güvenilirliği hususunda riskli bölge ve ürünler tespit edilecek denetim ve kontrol etkinliği artırılacaktır” dedi.

Bu haber 4293 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Dünya

Basın halkın sesidir

Basın halkın sesidir Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabibi ve Başhekimi Ahmet Soyak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle G...

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi

Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi Kırıkkaleliler Dağcılığı Sevdi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi