Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

DÖNMEZ YILLAR SONRA ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

DÖNMEZ YILLAR SONRA ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Tarih 15 Temmuz 2013, 01:25 Editör PINAR YILMAZ

DÖNMEZ YILLAR SONRA ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

DÖNMEZ YILLAR SONRA BAHŞILI DAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

MİHDER Genel Başkanı ve Bahşılı eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, kamuoyunda merakla beklenen açıklamasını yaptı ve ilçe halkı ısrarla istediği için Bahşılı’ya aday olduğunu belirtti.

Adaylık için açıklama

Önceki gün Kanal Siyaset isimli internet sitesi üzerinden bu konuda açıklamalarda bulunan Mehmet Dönmez, “İlçenin durumu malum. Bir çok şey söylemek istiyorum ama prensip kararı aldım söylemeyeceğim. Fakat gördüklerime üzülüyorum. İlçe halkı hemşehrilerim de öyle. Hemşehrilerimin ısrarları sonucu aday olmaya karar verdim. Aday adayıyım” dedi.

 

Orada olması gerekirdi

İlçenin durumu konusunda çok şikayet aldığını söyleyen Mehmet Dönmez, bazı gelişmelerin de kendisini aday olmaya ittiğini vurguladı. Dönmez, “Yeşil Vadi Projesi uygulanıyor. Bu proje Bahşılı için çok önemli. Güç Birliği toplantılarına katıldım. Fakat Bahşılı Belediye Başkanı’nı göremedim. Orada olması gerekirdi. Bu proje en çok onu ve Bahşılı’yı ilgilendiriyor” diye konuştu.

 

Yeşil Vadi çok önemli

Kendisinin seçim kaybetmediğini ve kaybederek belediye başkanlığını bırakmadığını açıklayan Mehmet Dönmez, “Ben görevi bıraktım, aday olmadım. Ve başkana da oy verdim. Yeşil Vadi için çok uğraştım. Başkan Güç Birliği toplantılarında olmalı ve bu projeyi yürütmeliydi” dedi ve toplantılara katılmamasına anlam veremediğini söyledi.

 

Son kez aday oluyorum

İlçede temizliğin iyi yapılmadığını, bir sürü müfettiş incelemesi olduğunu ve yardımların bile adam seçilerek yapıldığını söyleyen ve bu konularda çok şikayetler aldığını belirten Mehmet Dönmez, “Bunları duydukça ve gördükçe insan üzülüyor. Son kez aday oluyorum. İlçede yapılması gereken bazı çalışmaları yapmamız gerekiyor. Önce Allah, sonra hemşehrilerimin desteği ile bu işi yapacağız” dedi. Dönmez, tüm Bahşılı ve Kırıkkalelilere hayırlı ramazanlar diledi.

19’unda iftar yemeği verecek

Bahşılı Belediyesi’ne tekrar aday olduğunu söyleyen Mehmet Dönmez, 19 Temmuz’da ilçedeki bir Kuran kursunda iftar yemeği vereceğini söyledi ve bu iftara tüm ilçe halkını davet etti.

TV ihalesine keşke girselerdi

Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından yapılan TV frekans ihalesine Kırıkkale’den kimsenin girmemesine bir anlam veremediğini söyledi. İhalenin 62 bin lira bedelle Şereflikoçhisarlı bir radyocu tarafından alındığını söyleyen Dönmez, “Kırıkkale’den kimsenin ihaleye girmemesine anlam veremedim. Keşke girselerdi. Birkaç iş adamı ile işi almak istedik, frekansı 62 bin liraya alan şahıs milyon dolarlar istedi” dedi.

Bu haber 2298 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi