Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bahşılı ve Yahşihan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ramazan ayı tedbirlerini yoğunlaştırdı.

Bahşılı ve Yahşihan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ramazan ayı tedbirlerini yoğunlaştırdı.

Tarih 20 Temmuz 2013, 14:21 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı ve Yahşihan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ramazan ayı tedbirlerini yoğunlaştırdı.

 

 

 

 

 

 

 

Bahşılı ve Yahşihan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ramazan ayı tedbirlerini yoğunlaştırdı.

Bahşılı ve Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Ramazan ayı süresince halkın her türlü ihtiyacını güven içerisinde karşılayabilmeleri için, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu fırın, camii, bulvar ve alışveriş merkezleri etrafında aldığı asayiş ve trafik tedbirlerini artırdığı belirtildi.

Bahşılı emniyet müdürlüğü ekipleri akşam devriye ve kontrol mekanizmasını sürekli uygulayarak halkın huzurunu sağlamak için tedbirlerini artırdı.Bahşılı köprü başı girişleri,ilçe çakış noktalarında sürekli araç sürücüleri eşgali ve evrak kontrolleri ile asayiş ve düzeni sağlamak için ek devriyelerle uygulamalar yaparak son zamanlarda halka korkulu saatler yaşatan hırsızlıkların önüne geçmeyi sağladı. eşgal belirleme ve kimlik tespitleri tamamlanan kişi ve ya kişilerin arandığı sabıkalı olduğu en kısa zamanda yakalanmaları için hem Yahşihan emniyeti hem il merkez ekipleri ile koordineli çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü de,  vatandaşların daha sakin ve huzurlu bir toplumda yaşayabilmelerini sağlamak, şahsa ve mala karşı meydana gelebilecek suçları önlemek ve meydana gelen olayların suçlularını en kısa zamanda yakalamak için bir dizi tedbirler aldı. Mahalle aralarında, parklarda, yaya devriyelerin ve motorize ekiplerin sayılarını artırdığı,ayrıca vatandaşların Ramazan ayı içerisinde dini duygularının istismar edilmesini önlemek amacıyla dilencilik yapan şahıslara yönelik önleme uygulamaları yapan İlçe emniyet Müdürlüğü, internet cafe, playstation vb. çocuklarımızın sıklıkla gittiği mekânlara da sıkı denetimlerde bulunarak, bu mekânların açılış-kapanış saatleri ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklara maruz kalma durumları titizlikle takip edildiği iletildi.

 

Vatandaşların iftar ve teravih saatlerinde ikametlerinden ayrılacakları esnada evlerinin güvenlik tedbirlerini gözden geçirmeleri, ikamet hırsızlıklarının önlenmesinde fayda sağlayacağını hatırlatan İlçe Emniyet müdürlüğü, şüphelendikleri her türlü araç, şahıs ve benzeri durumlarda 155 Polis İmdat telefonunu aramaları ile büyük yardımcı olacaklarını iletti.

 

Bu haber 2433 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi