Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bahşılı Kaymakamı Tandoğan a anlamlı veda

Bahşılı Kaymakamı Tandoğan a anlamlı veda

Tarih 29 Ağustos 2013, 16:11 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Kaymakamı Tandoğan a Bahşılı Belediyesinden anlamlı veda.

Bahşılı Kaymakam’ı Tandoğan’a Bahşılı Belediyesinden anlamlı veda.

 

 Bahşılı Kaymakam’ı Tandoğan’a anlamlı veda.

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi tarafından Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan’a veda programı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre 6 yıldır görev yaptığı Bahşılı ilçesinden İç işleri bakanlığına atanan Kaymakam Elif Nur Bozkurt Tandoğan’a, Belediye başkanı Halil İbrahim Bişkin tarafından veda programı düzenlendi.

Düzenlenen programda birde konuşma yapan Kaymakam Tandoğan şunları söyledi.

Tandoğan,’sayın başkanım,mesai arkadaşlarım, değerli katılımcılar buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

25Temmuz 2007 tarihinde başlayıp 6 yıldır sürdürdüğüm   Bahşılı daki görevimi 19 Temmuz da iç işleri bakanlığı kararnamesi ile tamamlamış bulunmaktayım.göreve başladığım ilk günden itibaren bizim amacımız,bir hizmet yarışını başlatmak ve beraber çalışmayı kanalize ederek ,Bahşılı halkına en iyi hizmeti sunmak olmuştur.geriye baktığımızda gerçekten çok önemli mesafeler kat ettiğimizi görmek bizi son derece mutlu etmiştir.,ilçemizin sosyo,kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak çok güzel çalışmaların,son beş altı yıl içerisinde seçilmişleri ile,halkı ile birlik beraberlik içerisinde hep beraber gördük.göreve başladığım günden beri bütün çalışmalarımızda bize destek veren büyük yardımını gördüğüm başta belediye başkanına,kibine,bütün kamu kurum ve kuruluşları personeline,Bahşılı halkına buradan şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum.altı yıldır uzun bir süre Bahşılı da çalışmam sebebi ile artık kendimi bir Bahşılı olarak görüyor ve sizlerin bir hemşerisi saydığımı,sizlerinde bizleri böyle görüp aynı şekilde aramanızı,hatırlamanızı arzu ettiğimi ve hepinize en derin saygılarımı sunuyorum.

Belediye başkanı Bişkin,’’değerli Misafirlerimiz bizim Bahşılı da bir gelenek vardır, gelen yöneticilerimize karşılama, giden yöneticilerimize ise uğurlama vardır.bugünde değerli kaymakam’ımıza 6 yıl ilçemize verdiği güzel hizmetlerden sonra görev yeri iç işleri bakanlığı olarak geçiş yaptı.bizde bu sebeple bu merasimi düzenledik katılanlara teşekkür ediyorum.kaymakamımız geldiği günden beri bir bay kaymakam kadar ondan daha fazla azimle çalışarak,ilçemizde dağ demedi,çamur demedi çok güzel çalışmalara yaptı.her birimle halkla iyi bir iletişim kurarak bu günlere geldik.yollar,fabrika,camiler,yeni açılan AVM lerin kurulmasında mülki amirimiz olan Kaymakamımızın,belediye ve kaymakamlık çalışanlarının,halkın her birinin emeği var.sizlerin huzurunda kendisine şükranlarımızı sunuyoruz,minnettarız,çok güzel çalışmalarımız oldu.kendisine yeni görev yerinde huzurlu ve sağlıklı çalışmalar diliyoruz,hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

Belediye başkanı ayrıca günün anısına bir plaket ve hediye paketi verdi.

 

Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya da tayini çıkan Bahşılı İlçe Kaymakamı Elif Nur Bozkurt Tandoğan’a plaket takdim etti.

            Kaymakam Tandoğan ilçe esnaflarını gezerek Allaha ısmarladık, destekleriniz için teşekkür ederim,diyerek bütün esnafları dolaştı.

İlçe emniyet müdürlüğüne de veda ziyaretinde bulundu.

Programa İlçe jandarma bölük komutanı vekili baş çavuş Yusuf Demirhan, Emniyet müdürü Dinçer Dinç, KÜ Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya Kaymakam lık ve belediye personeli, AKP ilçe başkanı, kadın kolları başkanı, muhtarlar,iş adamları, belediye meclis üyeleri,okul müdürleri katıldı.

Bu haber 4353 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi