Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bahşılı da A Adayları belli olmaya başladı

Bahşılı da A Adayları belli olmaya başladı

Tarih 29 Ekim 2013, 01:53 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da A Adayları belli olmaya başladı

BAHŞILI DA SİYASETE SOYUNUP BAŞKANLIK KOLTUĞUNA SAHİP OLMAK İSTEYEN ŞİMDİLİK BİZİM TESPİT ETTİĞİMİZ A.ADAYLARI

 

Bahşılı Da Siyaset Isınmaya Başladı Aday Adayları Birer Birer Çıkıp Bu Hayırlı İşe Talip Olduklarını Beyan Etmeye Başladı..
Halkımız Da Bu Sürece ısınmaya Olmaya Başladı..
İşte Kamu Oyunda ki Aday Adayları..

1.. İki Dönemdir Yani 10 Yıldır Görevi Başın da Bulunan ve 3. Kez Bir 5 Yıla Daha göreve Talip Olan Şu andaki Belediye başkanı ve AKP A.Adayı HALİL İBRAHİM BİŞKİN.....

2..Daha Önce Bir Kaç Kez Bahşılıda Bu Görevi Yapmış Uzunca Bir Süre Belediye Başkanlığı Yapmış Şimdi Tekrar Bir 5 Yıla dahaTalip Olan AKP A.Adayı MEHMET DÖNMEZ..

3..Daha Önce Üst Üste 2 Defa Ak Partiden Aday Adayı Olan Fakat Şans Verilmeyen Aynı Zaman Da Kıredi Yurtlar İl Müdürlüğü Görevin de Olan Şimdi 3.Kez AKP den Aday Adaylığını Açıklayan İBRAHİM UYAR..

4..Daha Önce Ak Parti Çatısı Altın Da Uzunca Süre Siyaset Yapan Partinin Bir Çok Organın Da Görev Alan Aynı Zaman Da Uzunca Bir Süre de Belediye de Müdürlük Sıfatı İle Görev Alan şimdi milli eğitim personeli iken AKP den A.Adayı olan  ÜMİT KARAKURT..

5.. Bahşılı Sağlık Ocağın Da Görev Yapan İlçe Sakinlerin den Her Kez Tarafın Dan Bilinen Ve Tanınan AKP A.Adayı  HACI ALİ YAMAN..

6..Şuan Da KIRIKKALE Ünüverstesi De Daihiliye Doktoru Olarak Görev Yapan Öncesin De Her Hangi Bir Siyasi Geçmişi Olmayan Fakat Bulunduğu Hastane de üstün hizmet gösterip göreve talip olan AKP A.Adayı Dr. HÜSNÜ BAYKAL..

7..Şu An İtibarı İle Bahşılı Belediyesin De Meclis Üyesi Olarak Görev Yapan Eski Belediye Başkanların dan Cemal Şarlıoğlunun Kardeşi AKP  A.Adayı İHSAN ŞARLIOĞLU..

 8-Bahşılı da yetişip orada oturan Babası yıllarca Muhtarlık yapan Hasan Kacar ın oğlu Belediye personeli MHP A.Adayı Ayhan Kacar



İşte Ak Partili ,MHP Lİ VEYA CHP Lİ A.Adayları bunlar.parti Yetkili Organların Bahşılı İçin Seçim Yapacakları Ve Aday Olarak Belirleyecekleri Kişi Bu Saymış Olduğumuz İsimler Arasın dan Bir Kişi Olacak..

Yakın Da İlçe de Kamu Oyu Yoklamaları İle Halkın Nabzı Tutulacak Bu İsimler Halka Sorulacak..Neticesin de Nihayi Karar Verilecek..

İnşallah Hayırlı Bir Şekilde Neticelenir Ve En Hayırlısı Kim Olacak sa O İsim Tespit Edilir..

BAHŞILI HALKI KAMUOYU Haberci71 sitesinden siyasi haberleri ve adayların Bahşılı ya neler yapabileceklerini izleyebilirler.

Bu haber 2953 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi