Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Utanmayalım da Ne Yapalım?

Utanmayalım da Ne Yapalım?

Tarih 28 Nisan 2009, 19:03 Editör PINAR YILMAZ

Bu Kadar da Olmaz

Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki bu haberi yazmakta ki en büyük amacımız haberimizi sonuna yazmak zorunda kaldık. Asıl konumuzdan daha önce Kırıkkaleli olarak rahatsızlık duyduğumuz bir konuyu dile getirmek istedik.


İlimizin gururu Kırıkkalespor’un yöneticileri ve kulüp başkanının şehrin ileri gelenleri ile kavgalı olamasının günahını Kırıkkalespor çekiyor. Bunu acı bir geçek olarak söylemekten ne kadar çekinsek de doğrular bu yönde…



Kırıkkalespor yönetiminin ve klup başkanının her şeyi ben bilirim tavrı yüzünden şuanda küme düşmemek için ugraşıyoruz. Futbolcular, taraftarlar ellerinden geleni sonuna kadar yapıyor buna bir şüphemiz kesinlikle yok. Paralarını alamayan futbolcularımız karın tokluğuna saha çıkıp nefeslerinin son demlerine kadar mücadele edip, kazanmak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat sizlerinde bildiği gibi bu iş sadece futbolcunun sahada koşturması ile olmuyor. Bu sözümüzünün en güzel örneğini haberimizin sonunda alacaksınız zaten.


Kulüp yönetimi Kırıkkale'nin önde gidenlerinden destek istemek yerine onlarla konuşmalarını tamamen kişisel alıp-vermemezlik yüzünden olmadık şeyler üzerine yapıyorlar. Hal böyle olunca takım desteksiz tek başlarına sahada oynamak zorunda kalıyor.


Kulüp kendini dışarıya tamamen kapatmış durumda. Öyle ki ne kadar geliri ne kadar gideri ne kadar borcu var kimse bilmiyor. Vatandaşlarımızın ağzında dolanan rakam 4 trilyonu aşkın borç. Ne kadar doğrudur bilemiyoruz. Ancak şuna eminiz ki Kırıkkalespor yönetimi ile Kırıkkale'nin önde giden yöneticileri arasındaki sorunlar çözülmedikçe takımımız bizim beklediğimiz başarıya ulaşamayacak.

Takıma destek vermek için ellerinden gelen çabayı sarf eden taraftarın tek isteği Kırıkkale Futbolunun adı ulusal medyada yazılsın, takımımız ilimizin gurur kaynağı olsun. Fakat taraftar bunu ne kadar istese de bu olmayacak gibi.


Olmayacak diyoruz çünkü biz inanmıyoruz bu işin sadece FUTBOL olduğuna. Hadi Kırıkkalespor, Kırıkkalespor ile Kırıkkalenin arası açan başarısız bir yönetim yüzünden destek göremiyor dedik.


Peki, Mühimmatspor’lu gençlerin suçu ne? Kırıkkale Birinci Amatör Küme karşılaşmalarını büyük bir zaferle tamamlayan Mühimmatsporlu gençler, üçüncü ligde top koşturmak için ellerine geçen ön eleme maçlarına gidiş biletlerini kullanamıyorlar.


Çünkü destekleri yok… Mühimmat Fabrikası yöneticilerinden ‘Olur’ alamıyorlar. Yöneticiler maddi sıkıntıları gerekçe göstererek yükselmenin, klasman atlamanın, başarılı olmanın takıma iyi gelmeyeceğini söylüyor. Bunca aylık emekleri boşa sayıyor ve ‘Herkes evine’ diyor.


Ona keza, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’da bu konuya sessiz kalıyor. ASKF’nin gelirini ve harcamalarını masaya yatırıp tartışacak değiliz. Ancak bu kadar gelecek vaat eden bir ekibi destek olmak için kaynak sağlanamamasını anlamakta zorluk çekiyoruz.


Kırıkkaleli olarak gurur duyacağımız bir takımımızın olmasını isteriz. Kırıkkale Futbol haberlerinin ulusal basında yer almasını gönülden isteriz. Ancak bunların olması için takımlarımıza verilmeyen desteklerin verilmesi içinde elimizden gelen her şeyi Haberci71.com Ailesi olarak yapmaya hazırız.

Bu haber 3316 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi