Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Sungur'dan Bişkin'e ziyaret

Sungur'dan Bişkin'e ziyaret

Tarih 30 Nisan 2009, 16:17 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette her iki belediye başkanı da birbirlerine başarılar diledi.

Sungur’dan Bişkin’e ziyaret

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Bahşılı Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette her iki belediye başkanı da birbirlerine başarılar diledi.

 

HOŞ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı’nın çalışkan başkanı Halil İbrahim Bişkin’i makamında ziyaret ederek, hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de fikir alışverişinde bulundu. İki başkanın ilerleyen dönemlerde güzel hizmetler atmak için birbirlerine söz verirken, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yeni dönemde Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’den destek alacaklarını ve böyle tecrübeli bir belediye başkanı ile aynı dönemde başkanlık yapacak olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

 

BİLGİ VE BİRİKİMLERİ PAYLAŞMAYA HAZIRIZ

Bahşılı İlçesi’nin çalışkan başkanı Halil İbrahim Bişkin ise göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a başarılar dileyerek iki belediye arasında gönül bağını bugün kurdukları için mutlu olduğunu ifade ederek, yeni dönemde gerek Yahşihan gerek ise Bahşılı için atılım yılı olacağını ve bu çerçevede ilçe halkına hizmet edecekleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bu haber 3280 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi