Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da her engelliye 10 fidan dikildi

Bahşılı da her engelliye 10 fidan dikildi

Tarih 12 Aralık 2014, 11:10 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da her engelliye 10 fidan dikildi

Bahşılı da her engelliye 10 fidan dikildi

Bahşılı belediyesi, Kırıkkale orman işletme müdürlüğü, Bahşılı Tema başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen fidan dikimi engellilerle gerçekleştirildi.

Programa Bahşılı belediye başkanı İbrahim Uyar,Belediye başkan yardımcısı Murat Kaplan,meclis üyesi Faruk Şarlıoğlu,TEMA Bahşılı sorumlusu Yusuf Uyar,engelli aileleri ve engelli çocukları katıldı.

 

Edinilen bilgiye göre Bahşılı belediye sinin belediye içinde kurduğu engelliler bakım grubu nun tespit ettiği 120 engelli adına bazı engellilerinde katıldığı fidan dikme programı her engelliye on fidan dikilerek sembolleştirildi. Engellilerin isimlerinin verildiği çam ağaçları toprakla buluşurken başka bir anlam taşıdı diyen Belediye başkanı Uyar konuşmasına şöyle devam etti.

Uyar,’ Belediye başkanlığı seçimlerimizde engellilerin engellerini kaldıracağız dediğimiz bu sözümüzü haklı olarak yerine getirmenin ve kurduğumuz ekibin ne kadar başarılı olduğunu bugün gözlerimizle ev ziyaretlerinde gördük. Fahri gönüllü Başkan Yusuf Uyar kontrolünde kurulan beş kişilik belediye personel ekibimiz canla başla çalışarak köy köy, mahalle mahalle gezerek çıkardıkları listedeki engelli vatandaşlarımızı  fotoğraflayarak kayıt altına alıp hepsini tespit ederek onların her türlü hastane,doktor ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Her gün hastaneye götürülüp sağlıklı yaşamaları için canla başla çalışmalar devam ediyor.Onlarla biz gönül bağı kurduk,Bu ay kutlanan engelliler haftasında hepsinin evlerini ziyaret ederek hediyelerimiz dağıtıldı.Onların ekibimize ve belediyemize karşı olan sevgi ve gönül bağlılıklarına şahit olduk. Biz demek ki, Engellilerin engellerini aşmaya başlamışız buna inandım.

 
 
 

 Sembolük olarak bugün gelebilen Elif Mercan,Mevlüt Kaan Mercan,Muhammed Kacar,Nehir Karagöz,Bekir Akdeniz ve Osman Baykal isimli engelli insanlarımızla mavi sedir çamlarını diktik,onların gözlerindeki sevinci,gönüllerindeki coşkuyu gördükçe bizde çok mutlu olduk.

Gücümüz ve imkanlarımız yettiği sürece onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. o fidanlar engelli insanlarımızın isimleri ile yaşayacaklar.

Engellilerimiz için fidan temininde yardımcı olan, Kırıkkale Orman işletme müdürü Mustafa Akkız ve personeline,belediyemiz Engelliler bakım gurubu gönüllü başkanı Yusuf Uyar ‘a,Tıp Fakültesinde ekibimize sahip çıkan TIP fakültesi çocuk hastalıkları Metabolizma hastalıkları hocası, Prof.Dr.Selda Fatma Hızel Bülbül ve ekip hemşirelerine,sağlık ocağı aile hekimlerimiz,Dr.Nülifer Hamdiye  ile Dr.Mustafa Arkın Sivaslıoğlu’na , gönül bağı kurarak başarı elde eden ekibimizden,Başkan Yusuf Uyar ,Faaliyet gurup yöneticisi Mustafa Yaman,görevli personeller Esra Eroğlu,Merve Mercan,Sebiha Özbek,Merve Uslu,ya çok teşekkür ediyorum ve gönülden  kutluyorum Allah onlardan razı olsun.diyerek devam etti.

Bugün İlçemiz sınırlarında köyler dahil tespit edilen her 120 engelli adına 10 çam fidanı dikerek onların yaşamlarına bir anlam katmak istedik, hepside bu fidanlarına çok sevindiler ailelerinden ve halkımızdan aldığımız güzel tepkiler bizim ne kadar haklı olduğumuz ve güzel bir iş yapıp toplumumuzun bu engelli insanlarına sahip çıkmamızın doğruluğunu gösterdi.

 

Bahşılı da artık bahar la birlikte heryer inşaat alanına dönecek,durmak yok hizmete devam.diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma ve fen işleri, Ağaç dikme ekibine de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

 

Bu haber 2052 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi