Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KAYMAKAM  ÖZEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

KAYMAKAM ÖZEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

Tarih 09 Mart 2016, 16:27 Editör PINAR YILMAZ

KAYMAKAM A.FERHAT ÖZEN ÇALIŞAN KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

 

KAYMAKAM A.FERHAT ÖZEN ÇALIŞAN KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle Yahşihan Kaymakamı  A.Ferhat ÖZEN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İLK KARANFİL EŞİ HAMİYET ÖZEN HANIMEFENDİYE

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla ilk çiçeği eşi Hamiyet ÖZEN Hanımefendiye veren Yahşihan Kaymakamı  A.Ferhat ÖZEN, daha sonra eşiyle birlikte ilçede görev yapan kadın personele çiçeklerini takdim etti.

KADINLAR ÖZVERİNİN VE SEVGİNİN KAYNAĞI

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çiçek takdimi sırasında, Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin, sevginin kaynağı olduğunu belirten Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat ÖZEN; Türk kadını tarihin her döneminde eşi, ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakârlıklarla en üst değere layık olmuş ve tarih yazmış, sosyal ve ekonomik hayatın her alanında önemli roller üstlenerek, toplumun gelişmesinde ve ilerlemesinde saygıdeğer yerini almasını bilmiştir Yuvamızın temel direği, bize süt veren ana, ilim öğreten öğretmen, hastalandığımızda bakan hekim, ülke savunmasında ve kalkınmasında en önemli görevleri ifa eden fertler olduklarını unutmamalıyız. Kadınlarımıza layık oldukları değeri, saygıyı göstermek anayasa ve yasaların gereği olmakla birlikte aynı zamanda kutsi bir görevdir. Tüm Yahşihanlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor ve kendilerine, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Yahşihan Kaymakamlığında düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”  kutlama programı günün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.

Öte yandan Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Yurt-Kur Caddesi üzerinde Üniversite öğrencilerine karanfil dağıttı.

Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri Böyle bir etkinlik ile defa karşılaştıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade ederek “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde” kendilerini yalnız bırakmayan polislere teşekkür ettiler.

Kırıkkale Üniversitesi Acil Polikliğini de ziyaret eden Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler burada hastane Acil personeli,  hasta ve hasta yakınları, doktor, hemşire, hastane çalışanlarını ziyaret ederek  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla çiçek takdim etti.


 

Bu haber 2646 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi