Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Bahşılı Belediye başkanı Uyar dan Annelere jest

Bahşılı Belediye başkanı Uyar dan Annelere jest

Tarih 09 Mayıs 2016, 11:08 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediye başkanı Uyar dan Annelere jest

Bahşılı Belediye başkanı Uyar’dan Annelere jest

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve eşi Tülin Uyar, Atadönmez, Hüseyin Onbaşı ve Doğanay mahallelerine giderek Anneleri  evlerinde ziyaret etti.

Kadınlara cam kase seti hediye eden Uyar ve eşi Tülin Uyar, Annelerin Günlerini kutladı.

Evinde geçirdiği bir kaza ile ayak kemiği kırılan Aile Hekimi Dr.Nilüfer Hamidiye Konut bölgesindeki evinde ziyaret eden Başkan Uyar Kadınlar kolu,hem anneler gününü kutladı hemde geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


 

Genelde Yaşlı hasta Anneleri tercih eden başkan güzel tepkiler aldı.Hüseyin onbaşı mahallesinde Havva Güler yanlız yaşayan bir anne çok memnun oldu ve Elektrik direğinin parselinin içerisinden kaldırılması talebinde bulundu.

Yatalak hasta olan Ayşe Özer Anne de Başkanı karşısında görünce çok mutlu oldum sağolasın başkanım diyerek iyi dileklerde bulundu.Eşi Ahmet Özer ise yatalak kalmayacak durumdaki eşinin rapor yenilenmesi için bu durumda kendisini hastaneye götürmemiz isteniyor buna bir çare istedi,Başkan da bunu halledeceğini iletti.

 

Yol kenarında Kaldırımda ayağı çorapsız,terliksiz beklemekte olan Elif Mercan (70) yaşında yanlız yaşayan Bahşılı yaşlılar ve engelliler birimi daimi üyesi olarak evine özel ziyarette bulunan Başkan ve Kadınlar kolunu oturduğu kaldırım kenarında karşıladı,gelecğinizi biliyordum Allah sizden razı olsun dedi.

 

Toplu Konut bölgesinde Toki 3.etapta oturan görme engelli eşi ile beraber 3 yaşındaki oğulları mücahitle mutlu bir hayat süren Bekir Akdeniz evinde sadece ortalıkta gezen ve mutfak taşı üzerinde oturmuş birşeyler yemeğe çalışan mücahit gözlerden kaçmazken,güzel bir karşılama yapıldı.İşte bu tür vatandaşların neden evlerinde bir yetkili beklemekte olduğu onların sıcak nefese ihtiyaç duyduğu bir kez daha Başkan tarafından idrak edilmiş oldu.



Belediye başkanı İbrahim Uyar 15 ekiple her mahallede hediye dağıtımı için görevlendirdiği personellerin dağıtımı birgünde bitiremeyip devam edeceğini iletirken 30-40 ‘a yakın Ailelerin evlerine ziyaret ederek Annelerin günlerini kutladı.

Ziyaretlerde Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı İsa Teke,Meclis Üyesi Murat Kaplan,AK Part Kadın kolları Başkanı Fatma Özbek ve yönetim kurulu ve Belediye personeli katıldı.

 

Bu haber 2436 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi