Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Maltepespor-1 & Kırıkkalespor-2

Maltepespor-1 & Kırıkkalespor-2

Tarih 12 Ekim 2009, 09:39 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkalespor geçici olarak takımın başına geçen Yunus Emre Yetkinin hazırladığı takımla Maltepespor'u 2-1 malup etti.

Maçın ilk yarısında rakibi ile başa baş mücadele eden zaman rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koymasına karşın, maçın ikinci yarısında istediği oyunu bir türlü tutturamadı. Bunda ikinci yarının hemen başında yenen golün etkisi de büyük oldu. Fakat buna karşın özellikle ikinci yarıda ortaya konulan futbol galibiyetin gelmesinde önemli rol oynadı.Özellikle ikinci yarının gergin geçmesi ve zaman zaman oyuncular arasında yaşanan sert tartışmaya hakemin mücadelesi gecikmedi. Kırıkkalespor’un yediği golden sonra oynadığı oyunun sertleşmesi gözden kaçmadı. Şimşekler maçın uzatma dakikalarında baskılı oyununun semeresini gördü ve uzun bir aradan sonra galip dönerek üç puanla tanıştı.


İLK YARI

İstanbul deplasmanına gelirken, en azından puanla dönmenin hesaplarını yapan MKE Kırıkkalespor, deplasmanda olmanın verdiği sıkıntıyı ilk yarıda yaşarken, zaman zaman bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.Ligde kötü günler yaşayan Kırmızı Şimşekler, Maltepespor karşısında ilk yarının ilk dakikasından, son dakikasına kadar kontrollü bir oyunu tercih ederken, ani gelişen ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı.


İstanbul temsilcisi karşısında maçın ilk bölümünde daha ziyade orta sahayı kalabalık tutup, ani ve hızlı gelişen toplarla etkili olmaya çalışan bir görüntü çizerken, zaman zaman rakip kalede etkili ataklar yapmaya çalışsa da bunda pek başarılı olamadı.Her iki takımda ilk yarıda öncelikle kalemizde gol görmeyelim anlayışı ile mücadele ederken, ortaya orta saha mücadelesi şeklinde bir maç çıktı. Maçı izlemeye gelen az sayıdaki seyirci ilk yarı boyunca zevksiz ve heyecansız bir maç izlediler.İki takımın karşılıklı geliştirdikleri cılız ataklardan sonuç çıkmayınca ilk 0-0 sona erdi.


İKİNCİ YARI

İkinci yarının başlama vuruşu ile golün gelmesi bir oldu. İkinci yarının ilk dakikasında ani gelişen Maltepespor atağında savunmamızın bir anlık hatası pahalıya mal oldu. Ceza sahamızda oluşan karambolde top filelerimize giderken ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.


Bu golden sonra rakip kalede etkili olmaya çalışan Şimşekler kaybedecek bir şeyin olmadığını anlayınca daha etkili ve istekli bir futbol ortaya koymaya başladı. Özellikle orta sahada yaptığı etkili presle rakip sahada etkili olmaya çalıştı.


Bu etkili presin karşılığını 82. dakikada almayı başardı. Şimşeklerimiz bu dakikada güzel bir organizasyon sonucunda 1-1 beraberliği yakaladı.


İki ekibin bu dakikadan sonra özellikle Şimşekler etkili olmaya başladı. Maçın bu sonuçla biteceği sanılırken, bu kez şans bizden yana oldu ve maçın uzatma dakikalarında kazandığımız golle hem üç puanı aldık hem de uzun süren galibiyet hasretine son noktayı koydu. Maltepespor 1-MKE Kırıkkalespor 2.


MAÇ SONUÇLARI

Beylerbeyi 1-1 Orhangazispor

Gölcükspor 0-3 Anadolu Üsküdar

Düzcespor 1-1 Ankara Demirspor

Darıca Gençler Birliği 1-0 İstanbul Kartal Bld.

Bu haber 4245 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi