Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Taburcu Olan İşçiler Veryansın

Taburcu Olan İşçiler Veryansın

Tarih 12 Eylül 2008, 17:40 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale MKE Barut Fabrikası depolarında imalatta çıkan teknik arıza yüzünden barut malzemeleri patlamış ve patlamada üç kişi hayatını kaybetmiş 16 kişi ise yaralanmıştı.

Taburcu Olan İşçiler Veryansın

Kırıkkale MKE Barut Fabrikası depolarında imalatta çıkan teknik arıza yüzünden barut malzemeleri patlamış ve patlamada üç kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi ise yaralanmıştı.

 

İŞÇİLER DERTLİ

Yaralılardan baba İsmail Bahadır (43) ve oğlu Erdoğan Bahadır (19) Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı. Bugün tedavi altına alınan elinin başparmağı kırılan, kaburgaları zarar gören oğul taburcu olurken babasının göğüs hastalıklarında tedaviye devam ettiği öğrenildi.

 

BEN BAKANA KÜSTÜM

Milli Savunma ve İçişleri bakanlarına küstük diyen baba İsmail Bahadır konuşmasında, "biz barutta işimizin 29. günü patlama oldu. Çok sevdiğimiz, 20 yıldır beraber çalıştığımız müteahhit Musa beyi ve çalışma arkadaşlarımı kaybettim. Ben bakana küstüm. Hastanede o kadar yaralıları ziyaret ettiler de bizi neden görmediler? Çok büyük bir felaket atlattık, o depoların Kırıkkale'den uzaklaştırılması gerekir. 20 yıldır tanıdığım müteahhit Musa beyin otoparkta arabası kalınca çok üzüldüm benim arabayı damat parktan çekerken içim sızladı, ölsem de benim arabam da orada kalsa idi diye içlendim. Kendini çok severdim, ekmeğini çok yedik, Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

 

BİZE SAHİP ÇIKIN BİZİMLE İLGİLENİN

Bahadır “Kırıkkale bombanın içinde sanki buna bir çözüm bulunması gerekir. Bütün partili ve yetkililere sesleniyorum, bize sahip çıkın bizimle ilgilenin. Müteahhidimiz rahmetli oldu, bizim sosyal güvencemiz ne olacak, hastanede tedavilerimizi senet imzalayarak yaptırıyoruz, kimse ilgilenmiyor. Bak taburcu olduk ama senetler imzalayarak çıktık. O senetler ne olacak? Bize bir çözüm yolu gösterin.”diyerek serzenişte bulundu

Bu haber 2313 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi