Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

"Buna çocuklar bile güler"

Tarih 15 Eylül 2008, 16:33 Editör

CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz, yerel ve ulusal basında kendisi hakkında çıkan haberlere düzenlediği basın toplantısında cevap verdi.

 

 

CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz, yerel ve ulusal basında kendisi hakkında çıkan habere cevap verdi. Gündüz düzenlediği basın toplantısında kendisini yolsuzlukla suçlayanları ispata davet ederek “Her türlü yasal hakkımı kullanarak dava açacağım” şeklinde konuştu

 

“Dolandırmaktan çekinmedi”

Gündüz parti binasında düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında yerel ve ulusal basında yer alan iddialara cevap verdi. Gündüz, “Seçimde aday adayı olup ancak sıralamaya giremeyen Ergün Fersoy’un, aday olamamanın hırsını basın yoluyla partimize vGenel Başkanımıza ve Genel Sekreterimize hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiştir” diyerek iddiaların sahibi partili Ergün Fersoy’u ispata davet etti. Gündüz Fersoy’a yönelik, “Bu kişinin düşünceleriyle davranışları arasında çelişkiler bulunmaktadır. Bu kişi bir taraftan dürüstlükten, demokratlıktan bahsederken diğer taraftan 72 yaşındaki bir bayanı dolandırmaktan çekinmemiştir” diyerek Prof Dr Siber Göksel’i dolandırmakla suçladı.

 

“Harcamaları sen mi yaptın”

Gündüz, kendisinin 120 bin YTL’yi zimmetine geçirdiğinin iddia edilmesine karşılık, “Zimmet gayr-i meşru el koymaktır. Oysa ben tutanak karşılığı bu parayı aldım ve seçimde harcadım. 20.09.2007 tarih ve 2007/40 sayılı yazı ekinde yaptığım harcamaları faturalarıyla birlikte genel merkeze sundum. Ben bu parayı zimmetime geçirdiysem benim seçim harcamalarımı da bu zat yapmıştır. Buna çocuklar bile güler” şeklinde konuştu. Gündüz, “Seçimde harcanan para 236 bin 732 YTL’dir. Bunun 120 bin YTL’sini genel merkezimiz tarafından seçim çalışmaları için verilmiş ve diğer kalanı ise kendi cebimden karşılanmıştır” diyerek tüm harcamalarının faturaları ile birlikte genel merkeze sunulduğunu sözlerine ekledi.

 

“Sen kimsin”

Gündüz son olarak Fersoy’a yönelik yasal haklarını kullanıp dava açacağını belirtirken, “Kendisi zamanında partiden istifa edeceğini söyledi. Ancak onurlu birisi olsa bu sözünde durur ve bunu gerçekleştirirdi. 72 yaşında bir kadını dolandıran insanın, benim, partim ve genel yöneticilerim hakkında çıkıp asılsız iddialarla demeç vermesi komik bir durumdur” dedi. Gündüz konuşmasının sonunda Fersoy’un CHP ile hiçbir ilişkisi kalmadığını söyleyerek, “Sen kimsin ki asılsız iddialarla Genel Başkan ve Genel Sekreteri suçluyorsun? Böyle bir iddian varsa eğer bunu kurultaylarda da rahatça dile getirebilirsin. Önce sen kendi yolsuzluklarını ve dolandırıcılıklarını akla sonra da ispatlayamayacağın konularla demeç vermeye kalkma” dedi. Gündüz Fersoy’un iddialarının genel merkezde muhatap alınmadığını açıkladı. FATİH GENÇER      

Bu haber 2185 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi