Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bayram Tebrikleri

Bayram Tebrikleri

Tarih 29 Eylül 2008, 15:18 Editör PINAR YILMAZ

Ramazan Bayramını Kutladılar.

Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer:

Önümüzdeki günlerde bir Ramazan Bayramını daha birlikte kutlayacağız.

Dini ve milli bayramlar insanlar arasında kardeşlik, hoşgörü, milli birlik ve beraberlik duygularının gelişmesinde önemli bir vesile ve etkendir. Bir arada kardeşçe yaşamanın, hayatı mutluluk ve kederiyle paylaşmanın, manevi hazları, kişisel kazanımları da vardır. Bu güzel duygu ve hasletler insanların çalışma şevkini ve kazanma azmini artırır. Daha çok çalışan ve üreten toplum daha müreffeh olur. İnsanları güler yüzlü, hoşgörülü ve sağlıklı bir yapıya kavuşur.

Kutlayacağımız Ramazan Bayramını bir tatil havası içerisinde geçirmek yerine eş ve dostlarımızı, hasta ve yaşlıları, yardıma muhtaçları ve kimsesizleri ziyaret ederek, onların dertlerine ve sevinçlerine ortak olarak geçirmek, küs ve dargınların barıştırılmasına aracı olmak elbette milletimiz ve kendimiz için çok daha faydalı olacaktır.

Bu güzel duygular içerisinde saygıdeğer Kırıkkale halkının, esnaf, sanayici ve iş adamlarımızın, siyasi parti temsilcileri ile seçilmiş-atanmış bütün kamu görevlilerinin, basın mensupları ve değerli mesai arkadaşlarımın kısacası Kırıkkale’de yaşayan herkesin Ramazan Bayramlarını kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.

 

Kırıkkale Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak:

“İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir Ramazan ayını daha idrak etmiş ve Ramazan Bayramı’na kavuşmuş  bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin ve bütün milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

 

Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.

 

Bugün kucaklaşma, birlikte olma zamanıdır.

Bu duygular içerisinde mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi hislerimle kutluyor, bayramın sadece milletimiz için değil, İslam âlemi başta olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz:

“Onbir ayın sultanı Ramazan ayının ardından Bayram günlerine gelindi.

Ramazan Bayramı’nın insanlar arasında ayrı bir yeri vardır.  

Toplumsal hayatımız açısından çok büyük bir öneme ve değere sahip olan bayramlarımız insani değerlerimizin yoğun olarak yaşandığı ve hissedildiği özel günlerdir. 

Bu bayram da gittikçe güzelleştiğine inandığımız şehrimizin daha sağlıklı ve temiz bir görünüme ulaşacağına da kuşkumuz yoktur. Anlayışınız, ilginiz ve verdiğiniz her türlü destek için sizlere teşekkür ediyorum.  

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Âlemi’ne ve insanlığa hayırlı olmasını temenni eder.Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, Bayramı huzur içinde geçirmelerini, sağlıklı ve mutlu olmalarını dilerim.”

 

Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Genel Merkezi Adına Genel Başkan Mehmet Dönmez:

Mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutlar, birlik, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını diler; sağlık, neşe ve bereketli günler temennileriyle saygı ve sevgilerini sunar.

 

Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, DP Kırıkkale İl Başkanı Adem Tonga da Kırıkkale halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını dilediler.

Bu haber 5624 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi