Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Anavatan'da bayram heyecanı

Anavatan'da bayram heyecanı

Tarih 03 Ekim 2008, 17:17 Editör PINAR YILMAZ

Anavatan Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı da bayramın ikinci günü bayramlaşma heyecanı yaşayan siyasi partilerden birisi oldu.

Anavatan’da bayram heyecanı

Bayramın ikinci gününde Kırıkkale’de bulunan siyasi partilerde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Anavatan Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı da bayramın ikinci günü bayramlaşma heyecanı yaşayan siyasi partilerden birisi oldu.

 

KARDEŞLİK GETİRSİN

Bayramlaşma töreninde İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan ve partili vatandaşlar bir araya geldiler. Bayramlaşma töreni için parti binasında bir araya gelen il, ilçe teşkilatı ve partili vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Bayramın müstesna günler olduğunu belirten Tufan, bu özel günlerin insanların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesinde önemli bir role sahip olduğunu dile getirdi. Tufan, Ramazan bayramının tüm İslam alemine ve Türkiye halkına barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

 

HALKIN DESTEĞİNİ ALACAĞIZ

2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Anavatan Partisi’nin hak ettiği yeri alacağını ifade eden Tufan “Halkımız AK Parti hükümetinin yanlış ve yersiz politikalarından kurtulmak için sandık başına gidecek. Sözlerini yerine getirmeyen AK Parti’ye halkımız gerekli dersi verecektir. Anavatan Partisi olarak bizler demir gibiyiz. Seçimlerde halkımızın desteğini alarak yapılan yanlışları düzelteceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 2296 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi