Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Baran'ın safı belli

Baran'ın safı belli

Tarih 06 Ekim 2008, 14:37 Editör PINAR YILMAZ

Milliyetçi Hareket partisi Kırıkkale il teşkilatı bayramın ilk günü Genel Merkez binasındaki bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma törenine ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Arap Osman Baran'da katıldı. Baran ve Bahçeli arasındaki sıcak samimiyet gözlerden kaçmadı.

BAHÇELİ, BARAN İLE SIKI BİR SOHBET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde salon tıka basa doldu. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar tarafından dolan salon, MHP’nin yerel seçimlerde hızlı bir çalışma içerisinde olacağının da göstergesi oldu. Bayramlaşma törenine Kırıkkale il Teşkilatı il Başkanı Seyit Ahmet Göçer, ve ilçe yönetimdeki Serdar yarar ile birlikte katıldı. Bayramlaşma töreninde en dikkat çeken konu ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Belediye Başkan Aday adayı Arap Osman Baran arasında geçti. Hemen hemen bütün vatandaşlar Bahçeli ile bayramlaşıp geçerken Belediye Başkan aday adayı Arap Osman Baran ile sıkı bir sohbete dalan Bahçeli Kırıkkale’deki çalışmaların nasıl gittiğini sordu. Baran ise çalışmaların çok iyi gittiğini ifade etti. Bahçeli ayrıca Baran’a seçim çalışmalarında başarılar dileyerek Kırıkkale’ye uğurladı. Genel merkezde bulunan diğer Kırıkkale’li Ali Kaymaz’da Bahçeli ile sohbet etme imkânına sahip oldu.

 

Bu haber 2705 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi