Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Cevdet Selvi Kırıkkale'deydi.

Cevdet Selvi Kırıkkale'deydi.

Tarih 15 Ekim 2008, 10:31 Editör PINAR YILMAZ

Genel Başkan Yardımcısı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi dün Kırıkkale il başkanlığı ile bilirlikte İşçi Emeklileri Derneği, Vatan İçin Can Verenler Federasyonu ve Petrol İş Sendikasını ziyaret ederek Kırıkkale’nin durumu hakkında bilgiler aldı

Keskin’i dinledi

Kırıkkale’ye gelerek ilk olarak il başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. İlk olarak İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret eden Selvi daha sonra Vatan İçin Can Verenler Federasyonu ve Petrol İş Sendikasını ziyaret etti. İşçi Emeklileri derneği ziyaretinde başkan Basri Keskin ile emeklilerin sorunları hakkında bir süre sohbet eden Selvi burada Keskin’in sorularını yanıtladı. Keskin yeni çıkan SGK hakkında olan sıkıntıları anlattı. Keskin, Kırıkkale’de emeklilerin sorunları için sonuna kadar mücadele edeceğini belirterek, başkanlığını koruyacağının altını çizdi.

Ziyaret yaptı

İşçi Emeklileri Derneğinin ziyaretinin ardından halk ile sohbet eden Selvi, Hüseyin Kahya Parkı’nda vatandaşların sorunlarını dinledi. Halkın hükümete karşı olan tepkisini dinleyen Selvi, CHP’nin iktidara geldikten sonra bu sıkıntıların atlatılacağını savundu. Yerel seçimlerin önemli olduğunu açıklayan Selvi, genel seçimler kadar önemli olduğunun altını çizdi. Selvi daha sonra Vatan için Can Verenler Federasyonu Başkanı Mehmet Gençer’i ziyaret ederek terör konusundaki sıkıntıları dinledi ve bu sıkıntıların birlik ve beraberlik için atlatılacağını söyledi. 

Sendika ziyareti

Partinin durumu konusunda da özel bilgiler aldığı öğrenildi. Basri Keskin, emeklilerin zor durumda olduğunu söyledi ve iktidara tepki gösterdi. Daha sonra Vatan İçin Can Verenler Federasyonunu ziyaret eden Selvi, burada başkan Mehmet Gençer ile bir süre sohbet etti. Gençer teröre tepkisini dile getirirken Selvi, bu sorunları da birlik içerisinde çözüme kavuşturulacağının altını çizdi. Gençer, “Burası herkesin yuvasıdır, burayı herkes ziyaret eder. Bütün siyesi partilerin verdikleri destekten ötürü teşekkür ederim” dedi. Petrol İş Sendikası’nı ziyaret eden Cevdet Selvi, burada da Petrol İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Sefer’den işçilerin durumu konusunda bilgiler alan Selvi, kendisine iletilen konuları not aldı.

Açıklamalar oldu

Sefer, Selvi’ye hükümeti eleştiren açıklamalarda bulundu. Selvi’nin de Sefer’den partinin durumu konusunda bilgiler aldığı kaydedildi. Kırıkkale’de hem partinin durumunu gözlemlemek ve hem de yerel seçim öncesinde nabız yoklamak amacıyla ziyarette bulunan Selvi’nin il yönetimi ile de bazı konularda görüşme yaptığı bildirildi. Selvi, diğer bazı kuruluşlara da ziyaretler gerçekleştirdi. Selvi dün ayrıca Vatan İçin Can Verenler Derneği’ni de ziyaret etti. Derneğin Genel Başkanı Mehmet Gençer ile görüşen Selvi, onların durumu konusunda bilgiler aldı.

Bu haber 2349 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi