Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Amerikalılar Türk insanını tanıyor

Amerikalılar Türk insanını tanıyor

Tarih 18 Ekim 2008, 12:36 Editör PINAR YILMAZ

Milletvekili Mustafa Özbayrakın misafirliğinde Kırıkkale Belediyesini ziyaret ettiler.

Amerikalılar Türk insanını tanıyor

ABD’nin orta eyaletlerinden birisi olan Iova Eyaletinde bulunan ve Türk Lobisi olarak değerlendirilen Iova Diyalog Grubu Türkiye’ye gezi düzenledi. Düzenlenen gezi çerçevesinde gurup, a

 

TÜRKİYE’Yİ VE TÜRK İNSANINI TANIYALIM

ABD’nin orta eyaletlerinden birisi olan Iova Eyaletinde bulunan ve Türk Lobisi olarak değerlendirilen Iova Diyalog Grubu Türkiye’ye gezi düzenledi. Türkiye’yi ve Türk insanını tanıyalım projesi adı altında dördüncüsü gerçekleştirilen gezide Iova Milletvekilleri ve senatörleri Milletvekili Mustafa Özbayrak’ın misafirliğinde Kırıkkale Belediyesini ziyaret ettiler.

 

TÜRK İNSANINI TANIMAK ÇOK GÜZEL

Parlamenterlere, Kırıkkale hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Veli Korkmaz böyle bir ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Korkmaz, Heyet adına senatörlerden Nancy Boettger’e Kırıkkale Belediyesi armalı bir tabak hediye etti. Boattger ise heyet adına Korkmaz’a bir kalem hediye etti. Nancy Boettger Konuşmasında, Türkiye’yi gezmekten ve Türk insanını tanımaktan dolayı son derece memnun olduklarını söyledi. Nancy Boettger “Bizlere ev sahipliği yapan ve bizleri misafir eden Mustafa Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’yi ve Türk insanını tanımak çok güzel” dedi. 3’ü diyalog grubu 11’i Amerikalı senatör olmak üzere 14 kişiden oluşan grup Akşam saatlerinde ziyaret ettikleri Kırıkkale Belediyesinde Başkan Veli Korkmaz’dan Kırıkkale ve Kırıkkale insanı hakkında bilgiler aldılar. Kırıkkale Belediyesine gerçekleştirilen ziyaretin ardından Kırıkkale’den ayrıldılar.

Bu haber 2294 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi