Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Yerel Seçimlerde Adayım

Yerel Seçimlerde Adayım

Tarih 20 Ekim 2008, 17:15 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Başkent TVde Yerel Medya Programına konuk oldu. Programda hizmetlerini anlatan Başkan Korkmaz soru üzerine yerel seçimlerde aday olacağını kaydetti.

518 Km’lik Asfalt

Başkent TV’de yayınlanan yerel medya programının bu haftaki konuğu Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz oldu. Süleyman Hakseverin hazırlayıp sunduğu programa katılan Belediye Başkanı Veli Korkmaz Kırıkkale’ye yaptığı hizmetleri anlattı. Başkan Korkmaz 2004 2008 yılları arasında bizim devre aldığımız da 13 km kaldırımımız vardı. şu anda 652 km kaldırımımız var 197 km asfaltımız vardı şu anda 518 km asfalt atmışız. Otobüs terminalimizi yaptık, ticaret, sosyal, kültür merkezimizi faaliyete geçirdik.doğal gaz dağıtımında nüfusun %82 sine ulaştık.açıklamasında bulundu.


Seçimlerde Adayım

Kırıkkale içme suyu arıtma tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Korkmaz içme suyu konusunda bu güne kadar büyük sıkıntılar yaşayan çeşmelerinden akan suyu içemeyen Kırıkkaleli, yıllarca memba sularından ve kuyu suyundan ihtiyacını gidermeye çalıştı.Bu nedenle devrim niteliğindeki bu hizmetlerin başında 70 yıldır su problemini tarihe gömdük.Bu tesis Türkiye’de bir ilk olma özeliğini taşıyor ifadesini kullandı.Başkan Korkmaz yerel seçimlerde yeniden aday olacakmısnız sorusu üzerine 2009 yılı içerisinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Allah nasip ederse adayım dedi..

Bu haber 2018 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi