Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Dereceye giren Dört öğrenciye Altın

Dereceye giren Dört öğrenciye Altın

Tarih 06 Ocak 2011, 14:25 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale İlköğretim okulları 6,7,8.Sınıflar arası sınavda Dereceye giren Dört öğrenciye Özel Gazi okul yönetiminden Altın hediye edildi.

 İL ÇAPINDA DERECEYE GİREN DÖRT ÖĞRENCİYE MÜDÜRDEN ALTIN

-KIRIKKALE’DE İLKÖĞRETİM OKULLARI 6-7-8 . SINIFLAR ARASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ MÜDÜR ÖDÜLLENDİRDİ

 

Kırıkkale Bahşılı ilçesinde Eğitim öğretim veren Özel Gazi Anadolu İlköğretim okulu 6,7,8.sınıf öğrencileri İl Milli eğitim müdürlüğünün açmış oldukları Kırıkkale İlköğretim sınıflar arası deneme sınavında dereceye giren dört öğrencisine Altın hediye etti.

Edinilen bilgiye göre Kırıkkale İl Milli Eğitim müdürlüğünün  İlköğretim okulları 6,7,8. sınıflar arasında yapmış olduğu deneme imtihanlarında Özel Gazi Anadolu ilköğretim okulu 6.sınıflarda Aleyna Çakmaklı birinci olurken,aynı sınıftan iki öğrenci Pınar Vurgun ile Alp ErenEnes Yağmur 3.olmuş,Enes Canpolat’da  7. sınıflarda Kırıkkale 2.si olmuştur.

Okul’un Sabah  And içme töreninde Eğitim koordinatörü Bayram Aydoğdu ve Okul Müdürü Mehmet Al bir Konuşma Yaparak Öğrencilerine Birer Altın hediye ettiler.

Okul Müdürü Mehmet al dereceye giren Öğrencilerin velilerinin de katıldığı programda yaptığı konuşmada Öğrencilere şu mesajları verdi.

“Değerli öğrencilerim,değerli velilerimiz ve öğretmen arkadaşlarım bu öğrencilerimizin başarısını kutluyorum.diğer öğrencilerimizden de aynı başarıyı bekliyorum.yüksek puan alan öğrencilerime de buradan diyorum ki,sakın biz başardık iyi derece aldık diye,her şeyi iyi bildiğiniz zannetmeyin,dünyanın en ileri buluşlarını yapan bilim adamları bile biz çok iyiyiz,her şeyi biliriz diyemiyorlar.çünkü bugün sizin dereceye girdiğiniz  imtihanda başka bir gün beşinci ,onuncu olabilirsiniz.kendinizi boş bırakmayın daima araştırın ve çok çalışın.bir öğrencinin başarısı öğretmen,veli ve öğrenci üçgeninden geçer. koordineli ve sistemli yapılan çalışmalarda her zaman başarı sağlanmıştır.”diyerek ince mesajlar verdi.

AY-Haberci

 

Bu haber 6859 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi