Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yahşihan Seçim Bürosu Açıldı

Yahşihan Seçim Bürosu Açıldı

Tarih 14 Ocak 2009, 10:12 Editör PINAR YILMAZ

Koray Aydın'a Durmuş Övgüsü.

Milliyetçi Hareket Partisi, Yahşihan İlçe Yönetim binasının açılışını gerçekleştirdi. Geniş katılımın olduğu açılışta iktidara yönelik tepkiler gündeme getirildi. 

Açılışa çok sayıda parti mensubunun yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, Kırıkkale eski Valisi, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam, Kadın Kolları Teşkilatı, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları ile İl Genel Meclisi adayları katıldı.  

Tarihi bir kent

Açılışta Yahşihan MHP İl Genel Meclisine talip olan adayların listesi açıklandı. Selehattin yıldırım, Ramazan Yakar, Mustafa Tuğlu, Servet Karayel, Sadettin Demiral, Hüseyin Uluyürek’in MHP Yahşihan İl Genel Meclisi adayı oldukları ifade edildi. Programda bir konuşma yapan MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, Yahşihan’ın tarihi bir kent olduğunu ifade ederek, canlandırılmasının MHP ile gerçekleşeceğini söyledi. Adaylarının yapılan anket sonucu tercih edildiğini dile getiren İl Başkan Göçer, “Adayımız Sungur’u siz değerli Yahşihan halkına emanet ediyoruz” dedi.

Kırmızı kart gösterin

Türkiye’nin özellikle Kırıkkale’nin son 6 yıllık AK Parti iktidarında, tüm sektörlerin gerilediğini ifade eden MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, kaynakların bir bir yabancı sermayelere aktarıldığını söyledi. Çelik “Eski bir Valiniz olarak size sesleniyorum. Ne olur mahalli seçimlerde AKP’ye bir kırmızı kart gösterelim” şeklinde konuştu. Dünya çapında yaşanan küresel krize değinen MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş “Sayın Başbakan Erdoğan hangi ülkenin lideri ile görüşse o ülkenin askeri kuvvetleri bir yerlere operasyon yapıyorlar. Buna dikkat çekilmesi gerekir” dedi. 

Dersini verelim

Türkiye’nin çok ciddi günler yaşadığını ifade eden Milletvekili Durmuş “Yahşihan halkı bir bakıma Milli Mücadelenin neferleridir. Napolyon’un söylediği gibi ‘hükümdar soğuk kanlı olmalıdır’. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanının soğuk kanlı olduğunu söyleyebilmemiz mümkün müdür? Başbakan hangi ülke ile görüştüyse o ülkenin tankları başka bir ülkeye giriyor. Başbakanın tek derdi ne pahasına olursa olsun oturduğu koltuğu korumaktır. Böyle bir düşünce ile ülke yönetimi olmaz olamaz. Yerel seçimlerde hep beraber bu iktidara dersini vereceğiz” dedi.

Koray Aydın’a övgü

Durmuş, konuşmasında eski Bakan Koray Aydın’a da övgüler yağdırdı ve ondan bahsederek, “Bakanlığı döneminde ne kadar başarılı olduğu herkesin malumu. İleriye dönük siyasette adından hep söz ettirecek bir isim. 11 yargıcın 11’i tarafından tüm davalarından berat etti. Hükümette olduğu dönemde kendisine muhalefet ve bir kısım medya tarafından çok yüklenildi. Ancak o tüm bunları aşmayı başardı. İleride kendisinden çok şey bekliyor bu halk” dedi.

Bu haber 2988 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi