Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Altınışık'tan Baran'a tam destek

Altınışık'tan Baran'a tam destek

Tarih 20 Ocak 2009, 15:05 Editör PINAR YILMAZ

Altınışık'tan Baran'a tam destek

Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Keskin Belediye Başkanı adayı Arap Osman Baran çok sayıda vatandaşın katıldığı bir törenle seçim bürosunu açtı. Coşkulu bir kalabalık eşliğinde yapılan açılış öncesinde bir konuşma yapan Baran, Keskin’in makûs talihini yine MHP değiştirecek derken Keskin Eski Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Başkan adayı Baran’ın her zaman yanında olduğunu dile getirdi.

 

KESKİN EN İYİ HİZMETİ, LAYIKIYLA MHP’NİN DÖNEMİNDE ALMIŞTIR

Dualar okunarak kurbanlar kesilerek yapılan açılışta bir konuşma yapan Başkan adayı Baran “Keskinli olmaktan her zaman gurur duyduk ve bu gururu duymaya devam edeceğiz. Çocukluğumuz Keskin’in sokaklarında geçti, birçok güzel anımız var, bu şirin ilçede. Aday olarak Keskin’e ilk adım attığımız günden itibaren, bizlere göstermiş olduğunuz ilgi son derece şahsımızı ailemizi ve partimizi mutlu etti. Bu davada yanımızda olan olmayan, herkese teşekkür ediyoruz. Keskin’in tarihine baktığımızda en iyi hizmeti MHP döneminde gördüğünü fark edebiliyoruz. Keskin en iyi hizmeti, layıkıyla MHP’nin döneminde almıştır. Biz bizim partimizin yarım bıraktığı çalışmaları tamamlamak için göreve talip olduk. Geçtiğimiz dönemlerde Keskinimizin modernleşmesinden büyük adımlar atan değerli Belediye Başkanımız Bülent Altınışık’a teşekkür ediyorum, kendisinin yarım bıraktığı işleri keskin halkının bizlere vereceği destekle tamamlayacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

BARAN’A OY VERMEK VE DESTEKLEMEK BENİM NAMUS BORCUMDUR

MHP Keskin Belediye Başkanı adayı Arap Osman Baran’ın ardından söz alan Keskin Eski Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ise Başkan adayı Baran’ın her zaman yanında olduğunu dile getirdi. Eski Belediye Başkanı Altınışık “Arap Osman Baran’ın Keskin’e hizmet edeceğine inanıyorum ve ona güveniyorum. Arap Baran 1999-2004 yılları arasındaki yaptığımız hizmetlerin devamı yapacak kişidir. Ben Arap Osman Baran’a kefilim. Eğer o hizmet etmezse siz gelin benim yakama yapışın Arap Osman Baran’ın yakasına yapışmakta benim boynumun borcudur. Bizim yaptıklarımız ortadadır. Biz bu içliye ihanet ettiysek şimdi çıkıp benim yakama yapışın. Biz Keskin’e namusumuzla şerefimizle ve partimizin ideaları doğrultusunda hizmet ettik. Bizim hizmetlerimizin üzerine ne yaptılar.  Açtığımız yolların üzerine parke taşı döşemekle hizmet olmaz. Arap Osman Baran’a oy vermek ve desteklemek benim namus borcumdur.  Keskinin yüzü MHP döneminde gülmüştür, gelin bugün birlik olalım ve bu Değerli kardeşimiz Arap Osman Baranı Belediye başkanı seçelim” dedi. 

Bu haber 3523 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi