Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ezberciliği Bozacağız

Ezberciliği Bozacağız

Tarih 27 Ocak 2009, 15:09 Editör PINAR YILMAZ

Yapılan bu ziyaretlerde yerel seçim öncesinde destek istendi.

Ezberciliği Bozacağız

DSP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergün Fersoy bir grup partiliyle birlikte yerel seçim kapsamında SMMMO, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifine ziyarette bulundu. Yapılan bu ziyaretlerde yerel seçim öncesinde destek istendi.

 

EKONOMİK AÇIDAN ÇÖKERTİLDİ

DSP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ergün Fersoy “Türkiye batıyor hem ekonomik açıdan hemde etnik açıdan batıyor. Siyaseti yerelde biz yapacağız. Gerekirse kavga edeceğiz sağ sol demeyeceğiz herkes birdir. Bizim binlerce yıllık geçmişimiz vardır. Bugün gelinen nokta kimliğimizi sorguluyorlar. İnsanlar ekonomik açıdan batmış bir durumda siyasetin bezirgânlığını bu seçimde göstereceğiz. Biz burada ezberciliği bozacağız. Kırıkkale bitti Kırıkkalede yönetim yok neden bu siyaset Türkiyede üretimi bitirdi, bu siyaset Türkiye’yi ekonomik açıdan çökertildi. İnşallah bu seçimde başa geleceğiz”dedi.

 

EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞUYORLAR

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bayram Coşkun “Toplumun isteklerini arzularını yerine getirirler. İnşallah ülkemizde güzel şeyler olur. İnşallah kazanırsınız durum şuanda çok içaçıcı değil bu kriz ortamında çok sıkıntı çektik. Global kriz Türkiye’yi çok rahatsız ediyor. Ekonomik krizi inşallah atlatırız”dedi. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci “Esnafta sıkıntı var. Ekonomi en çok esnafları etkilemektedir. En az nasıl etkileniriz onun çarelerini arıyoruz. İktidarın bu tedbirleri önceden alması gerekiyordu. Esnaflar ekonomik krizle boğuşuyorlar. Mücadelenizi sonuna kadar destekliyorum. İnşallah bu seçimde kazanırsınız”şeklinde konuştu.    

Bu haber 3313 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi