Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Keskin'de Baran'a ilgi yoğun

Keskin'de Baran'a ilgi yoğun

Tarih 30 Ocak 2009, 09:12 Editör PINAR YILMAZ

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran Seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Keskin’de Baran’a ilgi yoğun

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran Seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Baran Keskin'in en büyük sorunu olan su problemini çözeceğini, Keskin'i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücüyle çalışacağını belirtti.

 

 

 

BU KUTSAL SÜREÇTE, DOLAŞMADIK EV, ZİYARET ETMEDİĞİMİZ KALMAYACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Arap Osman Baran’a Keskin’de ilgi giderek artıyor.  Çalışmalarını sürdüren Başkan adayı Baran “Bu kutsal süreçte, dolaşmadık ev, ziyaret etmediğimiz vatandaşımız kalmayacak”  sözlerine yer verdi. Keskin MHP Belediye Başkan adayı Arap Osman Baran “Ancak biliyoruz ki işimiz kolay değil, ancak bütün zorlukların üstesinden kolaylıkla sizlerden aldığımız destekle aşacağız. Keskin’de yaşayan birçok vatandaşımız bugün ciddi anlamda sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntılar birliktelikle aşılır, biz ben değil biz politikasını güderek, Keskin’de güzel hizmetlere imza atacağız. İnanıyoruz güveniyoruz, Belediyede bizlere vereceğiniz reylerle ilk göreve geldiğimiz günden itibaren gönlümüzün de, makamımızın da kapısı sonuna kadar açık olacak. Buna herkesin önünde şeref sözü veriyoruz. Lafla siyaset değil, akıl, beceri, birliktelikle bunu başaracağız” şeklinde konuştu. 

 

 

KESKİN MHP KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI BÜROSU HİZMETE AÇILDI.

Keskin MHP kadın kolları bürosu görkemli bir törenle açıldı. Açılışa çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Keskin MHP ilçe Başkanı Erol Yıldırım Kadın kollarının önemini belirterek, Keskin’de yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Açılıştaki konuşmacılardan Keskin Belediye Başkan adayı Arap Osman Baran ise kadın kolları hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak seçim çalışmalarına çok sıkı bir şekilde devam ettiklerin söyledi.

 

 

ARAP OSMAN BARAN KESKİN FM'İ ZİYARET ETTİ 

 MHP Keskin Belediye Başkan adayı Arap Osman Baran Keskin FM’i ziyaret etti. Ziyaretinde Belediye başkanı seçilirse Keskin'in en büyük sorunu olan su problemini çözeceğini, Keskin'i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücüyle çalışacağını belirten Baran Keskin FM’in ilkeli tarafsız yayın anlayışından dolayı Gençay Radyo Tv A.Ş yönetim kurulu başkanı Mehmet Gençay'a teşekkür etti. Mehmet Gençay' da Arap Osman Baran'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek Yerel seçimlerin tüm halkımıza hayırlı olsun dedi ve seçimlerin dostluk kardeşlik çerçevesinde tatlı bir rekabetle geçmesini dileyerek. Arap Osman Baran'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber 3065 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi