Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Okula Kameralı Koruma

Okula Kameralı Koruma

Tarih 30 Ocak 2009, 11:59 Editör PINAR YILMAZ

Okul, Kameralarla İzleniyor.

Kırıkkale Bahşılı merkezde eğitim veren, temelini dönemin Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in attığı, Hacı Hidayet Doğruer isimli Bahşılı iş adamının yaptığı çok programlı lise altı kamera ile korunarak kayıt altına alınıyor.
 
Okul Müdürü Musa İbiş, konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Okul hizmet görevlimizin sürekli tedavi gördüğü için raporlu olmasından dolayı, gece nöbetçisi ve hafta sonu görevli koyamıyoruz. Biz de oklunun hem çevresini, hem de öğrencilerimizin koridorlarda okul bahçesinde davranışlarını, hareketlerini kontrol etmek ve de okulumuzu sürekli kayıt altına alarak korumak için kameralar kurduk. Her onbeş günde bir önemli bir şey olmazsa kayıtları siliyoruz. Öğrencilerimiz için caydırıcılık açısından iyi oldu.
 
Teşekkür etti

Teknolojinin hızla ilerlediği dünyamızda bu tür kamera sistemleri her zaman işe yaramıştır. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyip her zaman bilgisayar ağımızdaki sorunları çözüp yardım eden kamera sistemini kurup faaliyete geçmesini organize eden, Akıllı Baston Projesi ile il birincisi olup, Türkiye’deki meslek okulları proje yarışmasında ilk 10 giren elektrik kısım şefimiz Orhan Çokal ve öğrencilerine, eğitim öğretimdeki başarıları ile çıtamızı daima yükselten idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 2294 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi