Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Dürüst ve seviyeli siyaset

Dürüst ve seviyeli siyaset

Tarih 07 Şubat 2009, 02:10 Editör PINAR YILMAZ

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak, CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sahir Koçak'ı ziyaret etti. Koçak "Değişimin başında dürüst ve seviyeli siyaset yapmak gerekir. Sizin bize ziyaretiniz seviyeli bir siyaset örneğidir" dedi

Kemal Albayrak’ın ziyaretinin kendisini memnun ettiğini ifade eden CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sahir Koçak “ Hepimizin bildiği gibi Kırıkkale de ekonomik anlamda büyük sıkıntılar var. Çoğu esnafımız dükkanlarını kapatıyor. Çalışan kesimde hayatını devam ettirmek zorluklar çekiyor. Artık Kırıkkale de bir şeylerin değişmesin zamanı geldi. Değişimin başında dürüst ve seviyeli siyaset yapmak gerekir. Sizin bize ziyaretiniz seviyeli bir siyaset örneğidir. Ziyaretiniz beni ve partimi gerçekten mutlu etmiştir” ifadelerini kullandı.

“Bizde bir CHP’li çocuğuyuz diyen” Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Akbayrak “ Bazı konular vardır hiç kimse tarafından hiçe sayılamaz. Bunların başında vatanın bağımsızlığı, bayrağın yüceliği ve ülkenin bağımsızlığıdır. Bunların haricinde herkes istediği gibi düşünür ve konuşur. Siyasette böyledir işte herkes mensubu olduğu partiyi savunur ve onun görüşlerine sahip çıkar. Ben siyasette kaybetmeyi de gördüm kazanmayı da öğrendim. Bizim isteğimiz Kırıkkale halkına kim en iyi hizmeti verecekse ona kısmet olsun” dedi.

Bu haber 3625 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi