Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yıldızlar Basketbol da Kızılırmak

Yıldızlar Basketbol da Kızılırmak

Tarih 01 Mart 2009, 15:27 Editör PINAR YILMAZ

Basketbol yıldızlar ligi şampiyonu final maçında rakibi Şehitler İlköğretim spor kulübünü 62-48 yenen Kızılırmak koleji şampiyon oldu.

2008-2009 Basketbol yıldızlar ligi şampiyonu final maçında rakibi Şehitler İlköğretim spor kulübünü  62-48 yenen Kızılırmak koleji şampiyon  oldu.

Oynadığı grup maçlarında da hiç yenilgi yüzü görmeyen Kızılırmak koleji  Bütün rakiplerini yenerek 11-15 Mart tarihleri arasında yapılacak olan grup müsabakalarında Kırıkkale yi  temsil etme hakkını da kazanmış oldu.İkinci olan Şehitler  ise eline geçen fırsatları değerlendirmediği için ikinci olmakla yetinirken maç sonunda rakibine Çorum da başarılar diledi.

 

Üçüncülük Maçında ise Merkez ilköğretim spor kulübü Antrenörleri Ömer Faruk Damgacı nın direktifleri sonunda Rakibi Gençlik ve İl spor kulübünü  54-32 farklı bir skorla yenerek önümüzdeki sezona daha idialı hazırlanacaklarını gösterdiler.

Kupa töreninde bir konuşma yapan İl temsilcisi Veysel Pekdoğan  ise katılan takımlara müsabakalar boyunca centilmence bir anlayış sergileyen tüm ekipleri kutlarken özellikle antrenör ve oyuncu velilerine teşekkür ederek her yıl kalitesi artan ilimiz basketbolunun hedeflerinin daha ileri seviyeler olduğunu vurguladı.

Basketbol Yıldızlarda Kızılırmak Koleji şampiyon olurken ikinciliği Şehitler, üçüncülüğü Merkez İlköğretim, dördüncülüğü Gençlik ve Spor, son sırayı ise Kırıkkalegücü aldı.

Bu haber 4391 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi