Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

SES TV'de çalışmalarını anlattı

SES TV'de çalışmalarını anlattı

Tarih 04 Mart 2009, 09:30 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz SES TV'ye konuk olarak katıldı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz SES TV’ye konuk olarak katıldı. Korkmaz, Bedrettin Habiboğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Adaylar konuşuyor” adlı programda yapılan çalışmalardan bahsetti.

 

Çağdaş bir kent için çalışacağız

SES TV Genel Yayın Yönetmeni Bedrettin Habiboğlu’nun hazırlayıp sunduğu “Adaylar Konuşuyor” adlı programa konuk olan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz yapılan çalışmalardan bahsederek önemli projelerden bahsetti. SES TV’de canlı olarak yayınlanan programa katılan Korkmaz, Kırıkkale’nin modern bir kent olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirterek, “Yeni dönemde de bu yaptıklarımızı vatandaşlarımızın görmesiyle daha çağdaş bir kent için çalışacağız” diye konuştu.

 

Konseyimiz çok güzel çalışıyor

SES TV Genel Yayın Yönetmeni Bedrettin Habiboğlu’nun sorularını yanıtlayan Veli Korkmaz, “İlk geldiğimizde ben şunu dedim bu şehirde neler yapmalıyım neler yapmalıyız diye. Düşündük, taşındık ve bazı kararlar verdik. İlk olarak Sosyal konseyi kuracağız demiştik ve kurduk. Sosyal Konsey’de çalışmalar çok güzel ilerliyor. Konseyimiz 6000 ailenin bursu olsun diğer farklı istekleri olsun her şeyleriyle ilgilendik. Her anlamda yardımlar yaptık. Kentimizde Genel sorunları giderirsek kente bir güven geleceğini düşündük. Bu insanlarımızla her anlamda sevincinde üzüntüsünde beraber olmaya çalıştık. Derneğimizde 100 kadınımız var ama 50 kadınımız gönüllü çalışıyor. Kadınlarımızın haklarını gerçekten ödeyemeyiz” dedi.

 

Hata yapmamaya çalıştık

İnşallah daya güzel bir zeminde gayretlerimizi sürdüreceğiz diyen Korkmaz, “Seçilmişi ile atanmışı ile Kırıkkale dışında senkronize çalışan başka bir İl yok. Bu uyum bizleri her zaman çok mutlu ediyor. Kenti yönetenler birbiriyle uyum içinde şehri yarınlara taşımalı. Kentte gelişimi sağlamak adına güven, güvenlik ve gelişmişlik. Biz bu 3 G’yi yerine getirmek için büyük çaba gösterdik. Her zaman hata yapmamaya çalıştık. Bu çalışmalarımızı yaparken hep vatandaşlarımızı düşündük ve onlara daha nasıl faydalı olabiliriz diye hesap yaptık” ifadelerini kullandı

Bu haber 2044 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi