Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

İşsizliği 5 Yılda Bitireceğiz

İşsizliği 5 Yılda Bitireceğiz

Tarih 06 Mart 2009, 09:23 Editör PINAR YILMAZ

Hacılar'da AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Yaylacı

Hacılar’da AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Yaylacı’ya katılımlar tüm hızıyla sürüyor. Katılım töreninde hayvancılık ve turizm sektöründe önemli projeler hazırladıklarını söyleyen AK Parti Hacılar Belediye Başkan Ardayı Mevlüt Yaylacı, kasabadaki işsizliği 5 yıl içinde bitireceğini açıkladı.

 

Hacılar’ın başkanı olacağız

Düzenlenen katılım töreninde açıklamalarda bulunan AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yaylacı, kasabanın öncelikli sorunları olan işsizliğe 5 yıl süre zarfında bitireceğini ve çalışan üreten, ürettiğini pazarlayan bir kesim olacaklarını kaydetti. Yaylacı, “Başkanlığa başladığım ilk andan itibaren kasabadaki dargınlıkları bitip, yerine barışın ve sağ duyunun hakim olması için elimden gelen tüm gayretleri sarf edeceğim. Tüm Hacılar halkının ve herkesin belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

 

Kooperatifi canlandıracağız

Projelerini anlatırken başlıca tarım sektörünün ilerlemesi ve üretimin daha ileriye gitmesi için mevcut projenin hazır olduğunu vurgulayan Mevlüt Yaylacı, “Sulama projesinin hayata geçirilmesi ve kasabaya kazandırılmasını sağlayacağız. Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte kasabanın çehresini değişeceğiz. Kasabada bulunan hayvancılık alanında faaliyet gösteren ve ellerindeki sermayesi gitmiş, yolu açılmamış, doğru düzgün sulama sistemi bulunmayan Hacılar Tarım ve Hayvancılık Kooperatifi kalkındıracağız. 50 üyesi bulunan kooperatife gerekli devlet desteğini alarak ve kendi çalışmalarımızın emeklerini ve gayretlerini katıp, ayakta kalmasını, daha da ileriye gitmesini sağlayacağız. Bu kooperatifi kasabaya kazandıracağız” sözlerine yer verdi.

 

Her kesime hitap edeceğiz

İç Anadolu’nun şirin kasabası olan Hacılar’ı turizm sektöründe de ileriye götüreceklerini açıklayan Yaylacı, “Turizm alanında da gerekli çalışmalar yapacağız. Bunların başında mevcut konumumuzu kullanarak, güzel dinlenme mekanları ve otantik yerler yapılacak. Yeşillendirme çalışmaları olacak. Bu sayede de Türkiye’nin her kesimine hitap edeceğiz. Hacılar’ın daha modern daha güzel, daha ileriye gitmesi için Hacılar halkının oyuna ve belediye başkanlığına talip oldum. Geçmişte yapılan haksızlıklar bitecek. Hak ettiğini alan, barış, adalet ve hoşgörü içerisinde bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

Bu haber 2174 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi