Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Albayrak'ın çocuk sevgisi

Albayrak'ın çocuk sevgisi

Tarih 09 Mart 2009, 18:31 Editör PINAR YILMAZ

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Albayrak’ın çocuk sevgisi

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuklarla da yakından ilgileniyor. Halkın her kesimini kucaklamak gerektiğini söyleyen Albayrak “Dünya çocukların bize emaneti bu emanete sahip çıkmalıyız” dedi.

 

YAŞANABİLİR BİR KIRIKKALE BIRAKACAĞIZ

Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımıza yaşanabilir bir Kırıkkale bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak “Allah izin verirde belediye başkanı olduğumuzda öncelikli olarak çocuklarımıza yönelik projelerimize hız vereceğiz. Onlara yaşanabilir bir Kırıkkale bırakmak bizim en büyük amacımız. Arkamızdan hayır dua almak isteriz. Kırıkkale’yi gelecek nesillere bırakırken alt ve üst yapı problemlerini çözmüş bir şehir olarak teslim etmek isteriz” şeklinde konuştu.

 

BELEDİYECİLİK ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞTİR

Albayrak “Çocuklarımızın yarınlara sağlıklı ve huzurlu bir şekilde hazırlanması için her mahalleye oyun parkı ve semt sahası yapacağız. Belediyecilik çok önemli bir iştir. Halkım yediden yetmişe her kesimini kucaklamak zorundasınız. Bizde her kesime yönelik çalışma yapıyoruz. Çocukları sevmeyen bir kişi insanlara hizmet edemez. Çocuklar bize Allah’ın verdiği en önemli hediyedir. Bizler yapacağımız çalışmalarla bu hediyenin kıymetini en iyi şekilde bildiğimizi göstereceğiz. Yapacağımız çalışmalar büyükleri bile imrendirecek” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 2349 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi