Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

Bölgeciliği yok edeceğiz

Bölgeciliği yok edeceğiz

Tarih 09 Mart 2009, 18:33 Editör PINAR YILMAZ

Saadet Partisinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgeciliği yok edeceğiz

Saadet Partisinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hak ettiği hizmeti vereceğiz. Bunu yaparken de sizlerin de yanımızda olmanızı istiyoruz. Biz göreve geldikten sonra halkımıza sırtımızı dönmeyeceğiz.

 

İLKLERE İMZA ATACAĞIZ

Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Öz “Bizi ziyaret ettiğiniz teşekkür ederiz inşallah hayırlısıyla kazanırsınız”dedi.Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak “ Kırıkkale Belediye Başkanlığı şehrin bel kemiğini oluşturmaktadır. Kırıkkale’de bazı şeylerin ilkini başlatmak gerekiyor. Kırıkkale’de Belediye Başkanlığına talip olmak büyük cesaret ister. Çünkü Kırıkkale Türkiye’nin en problemli ilidir. Biz göreve geldiğimiz takdirde bir ilki gerçekleştirerek 4 milletvekilimize Belediye’de bir yer vererek tüm çalışmalarımızı birlikte gerçekleştireceğiz. Yapılacak tüm çalışmalarda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Bizim dört temel unsurumuz var. Bunlar, teknik sosyal, kültürel ve gelir arttırıcı projelerdir” şeklinde konuştu.

 

HİZMETTE AYRIM OLMAZ

Çağımızın teknoloji çağı olduğunu ifade eden Albayrak “ Kırıkkale’de bilişim teknolojisini oluşturmayı amaçlıyor. Şehrimizde önemli boyutlarda alt yapı sorunları mevcut. Bir şehrin görüntüsü o şehir hakkında çok bilgi verir. İnsanları şehrimize çekmek için şehrimizi yeni bir görüntüye kavuşturacağız.  Bunu yaparken de insanlarımızı mağdur etmemeye dikkat edeceğiz. Biz çalışmalarımızda hiçbir zaman ayrım yapmadık ve yapmayacağız. Bizim felsefemiz, ilimizi hep birlikte yönetmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hak ettiği hizmeti vereceğiz. Bunu yaparken de sizlerin de yanımızda olmanızı istiyoruz. Biz göreve geldikten sonra halkımıza sırtımızı dönmeyeceğiz. Aradaki duvarı kaldıracağız. Belediye tüm Kırıkkale’nin olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber 2574 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi