Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

bir yastıkta kocayın projesi

bir yastıkta kocayın projesi

Tarih 29 Ekim 2013, 01:30 Editör PINAR YILMAZ

Yahşihan Kaymakamlığı SYDV tarafından düzenlenen bir yastıkta kocayın projesi ilgi gördü

Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen “bir yastıkta kocayın” projesi’’ başlatıldı.

Kırıkkale Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından düzenlenen 'Bir Yastıkta Kocayın' projesi kapsamında, çeşitli sebeplerden dolayı nikah yapamayan çiftler Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salonda gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Edinilen bilgiye göre,Yahşihan’da “Bir Yastıkta Kocayın” projesi kapsamında,   bu zamana kadar resmi nikahı olmayan çiftler düzenlenen nikah törenleriyle dünya evine girmeye başladılar.Çiftlerin nikâh törenine katılan Yahşihan Kaymakamı  Ahmet Ferhat Özen, Yahşihan Sağlık Grup Başkanı Tuğba Ögden, Yahşihan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz çiftlerin nikah şahitliğini yaparak Kırıkkale de bir ilke imza attıkları belirtildi.

Nikahta, ailenin toplumun direği olduğunu belirten, Kaymakamı Özen çiftleri kutlayarak, nikah defterlerini takdim etti, Medeni nikahın ailenin güvencesi olduğuna dikkate çekerek, Sağlıklı bir nesil oluşturmanın temelinin sağlıklı bir aile yapısı kurmak olduğunu vurgulayan Kaymakamı Özen  bu anlayışla ilçemiz sınırları içinde yaşayan ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh kıydıramayan çiftlerimizin nikahlarını kıyarak evliliklerini resmileştiriyoruz” dedi. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Yahşihan Kaymakamı özen nikahları olan çifte “Bir yastıkta kocayın." dileklerinde bulundu.

'Bir Yatıkta Kocayın' sloganıyla düzenlenen etkinliğe Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, Yahşihan Sağlık Grup Başkanı Tuğba Ögden, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan personel katıldı.

 

 

Bu haber 2095 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi