Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Türkyılmaz dan Basın toplantısı

MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Türkyılmaz dan Basın toplantısı

Tarih 23 Şubat 2014, 14:32 Editör PINAR YILMAZ

MHP Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz projelerini tanıttı.




 

MHP Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz projelerini tanıttı.

 

 

 

MHP Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, Bir restorantda basın mensupları ve partililerle bir araya gelerek, projelerini, İl Genel Meclis adaylarını ve Belediye Meclis üyelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIM

Proje ve adayların tanıtım toplantısına MHP Kırıkkale il teşkilatı ve İlçe teşkilatı’da hazır bulundu. Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik,  Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Tunçbilek, Türk Eğitim Sendikası Şube Başkanı A. Yücel Karabacak ve partiler katıldı.

 

3 KİŞİ TARAFINDAN İDARE EDİLİYOR

Osman Türkyılmaz açılış konuşmasında adaletsizliğe vurgu yaparak “Yahşihan Belediyesinin bütçesi 18 Milyon Lira ve hazırlamış olduğumuz projeleri nasıl yapacağımızı anlatacağız. Yahşihan Belediyesine aylık para 1 Buçuk Milyon Liradır. Yahşihan Belediyesinde şuanda çalışan işçi sayısı 130 kişidir. Yaptığımız araştırmalarda 90 kişi işlerine devam ediyor. Yahşihan Belediyesinde 4 çeşit maaş uygulaması var. 600 Lira, 1500 Lira, 3000 Bin Lira, 4 Bin 500 alan var. Yahşihan Belediyesinde ki bu dengesizliğin giderilmesi için önce bir personel çizelgesi çizmemiz lazım. Yahşihan 3 kişi tarafından idare edilecek kadar küçük bir yer değil’’şeklinde konuştu.

 

50 KİŞİYE İŞ İMKANI

Osman Türkyılmaz projelerini anlatarak Yahşihan ve Yeni Şehir’in arasında kalan ana yol kavşağında düzenlemelere gideceklerini söyledi. “Döner Kavşak Projesi şuanda yeni şehir yolu üzerinde bulunuyor. Bu kavşakta çok sayıda trafik kazası oluyor. Kara yollarıyla görüşmeler yapılarak, bu kavşak güzel bir şekilde yapılacak. Teleferik Projesi, Yahşihan demir köprü çok eski bir demir köprüdür. Hisar köyünde ki Ormanı  üniversitede ki gençliğimizi çekmek için, hazırlayacağımız bir proje bu projenin geliri maliyeti yap işlet şekliyle yapılacaktır. Yeni Şehir Kent Park projesi, biz bu projeyi hazırlattğımız da  üniversitenin karşısında bulunan bir yer inşallah orayı çok güzel yapacağız. Yöresel ürünler projesi, Yahşihan üniversitesi girişinde eskiden hanlar vardı. Biz burayı 50 tane han yapıp kredilerle  50 kişiye iş imkanı sunacağız’’şeklinde vurgu yaptı.

 

YAHŞİHANSPOR’DA, YAHŞİHAN’LI GENÇLER OYNAYACAK

Yılmaz projelerinin devamında “Tren istasyonu projesi, Yahşihan tren istasyonu, Cumhuriyet tarihinin yine önemli bir noktasıdır. Kurtuluş savaşı sırasında içi anadolu’dan toplanan mühimmatlar Yahşihan’a geliyor, bizim dedelerimiz tarafından paketlenerek, Polat’lı ya kadar gönderiliyor. Kapalı Pazar yeri Projesi, ilçemizde 4 tane hedeflediğimiz Pazar yeri projesi var. 1’incisi Yenişehir TOKİ’de 2’incisi Yenişehir merkez’de 3’üncüsü Yahşihan Merkez’de Yeşil Vadi’de olacak. Taziye evi Projesi insanların taziyelerini rahatça kabul edeceği bir projesidir. İlçemizde düşündüğümüz çok amaçlı kompleksler 1 Yeşil Vadi, 2 Yahşihan Merkez, 3 Yenişehir Merkez birinci katında alışveriş merkezleri beşinci katında ise öğrencilerimizin gelip ders çalışabileceği uzman hocalarıyla birlikte saat 3’ten 6’ya kadar ders çalışacaklar. Yahşihanspor’un şunan ki bütçesi 2 Milyon Lira ve sürekli futbolcu transfer ediyorlar. Yahşihanspor’da hiçbir Yahşihanlı çocuk Yahşihan sporda oynamıyor. Biz Yahşihan’da ikamet eden çocukları Yahşihanspor’da oynatacağız’’dedi.

 

ADAYLAR

İl Geneller adayları:Selahattin Yıldıran, Mehmet Murtaza Geniral, Kontenjan Meclis üyesi Yasin Şenol 1. Sıra Meclis üyesi Bahaddin Güneşer, 2. Sıra Raziye Özçelik, 4. Mustafa Akkuzulu, 5. Tacettin Vural, 6. Hasan Çınar, 7. Ahmet Boyter, 8. Zühtü Yenal,

 

 

Bu haber 2353 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi