Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Otomobili ile Kızılırmak'a düştü

Otomobili ile Kızılırmak'a düştü

Tarih 11 Ekim 2009, 00:57 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşil vadi Toki blokları mevkiinde Kızıl ırmağa pikniğe gelen bir kişi otomobil ile gece manevra yaparken Kızıl ırmağa düşerek boğuldu.

Otomobili ile kızılırmağa düşen şahış boğuldu

 

Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yeşil vadi Toki blokları mevkiinde Kızıl ırmağa içmeye gelen bir kişi otomobil ile manevra yaparken Kızıl ırmağa düşerek boğuldu.

Balık tutan insanların haber vermesi ile olay yerine gelen jandarma ve emniyet ekipleri sivil Savunmanın yardımı ile gece geç saatlere kadar ölen şahsı ve otomobili çıkardılar.

Dinilen bilgiye göre Yahşihan Yeşil vadi Toki blokları mevkiinde gece saat 20:00 civarında Arkadaşı ile alkol alıp   piknik yapan Doğan Yazıcı(1967) daha sonra 71 DU 374 plakalı otomobiline binerek geri geri manevra yaparken kızıl ırmağa düşer.diğer arkadaşı dışarı da olduğu için yardım edemez ve kaçar.

yüzme bilmeyen Doğan yazıcı aracın içerisinden çıkamayarak boğulur. yan tarafta balık tutan vatandaşlar emniyeti  be jandarmayı arayarak ihbar ederler.

Yahşihan Cumhuriyet ilköğretim okulunda hizmetli olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Doğan Yazacı’nın cesedi  Kırıkkale sivil savunma ekiplerinin ve Emniyet güçlerinin yoğun çabaları üzerine  aracın içerisinden çıkarıldı.daha sonra kurtarıcı ile 71 DU 374 plakalı otomobilde sudan çıkarıldı.Kırıkkale savcılığının incelemesinden sonra ceset İhtisas hastanesi morguna kaldırıldı.

-Kurtarma esnasında Kurtarıcının halatı ile bağlanarak sürükleyerek çıkartmaya çalışırlarken önce kapısı,sonra şaftını koparmaları akrabaları tarafından tepki ile karşılandı.neden yukarı doğru kaldırılmıyor da sürükleyerek çıkarılmaya çalışıyorlar, bunlar acemi mi diye tepki veren akrabaları acımıza mı yanalım,yoksa aracı mahvettiler onamı yanalım demekten kendilerini alamadılar.

AY-Haberci

Bu haber 4362 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi