Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kitapları indeksle bulun

Kitapları indeksle bulun

Tarih 11 Eylül 2008, 17:57 Editör PINAR YILMAZ

Kitap alanında ülke genelinde isim yapan İndeks Kitapevi Kırıkkaleye de bir şubesini açtı.

Kitapları indeksle bulun

Kitap alanında ülke genelinde isim yapan İndeks Kitapevi Kırıkkale’ye de bir şubesini açtı. 7 den 70’e her kesime hitap eden kitapları, indeks kitap evinde bulabilirsiniz.

 

KİTAPEVLERİNE BÜYÜK İŞLER DÜŞÜYOR

Ülke genelinde sattığı kitaplar ile en çok tercih edilen kitapevleri arasına giren İndeks Kitapevi Kırıkkale şubesini açtı. Kızılkanat İş Merkezi’nde de faaliyet gösteren İndeks Kitapevi İşletmecisi Murat Akyurt Kırıkkale halkının daha çok okuması ve bilgili ve kültürlü nesiller yetiştirmek için kitapevlerine büyük işler düştüğünü belirtti. Akyurt “Millî eğitimde önemli esaslardan biri de her ferde millî kültürü kazandırmaktır. Milletimize milli kültürü kazandırmanın tek yolu da okumaktan geçer. Çok okumak çeşitli kitapların okunmasıyla olur. Kırıkkale’de aradığınız her tür kitabı bulabileceğiniz yeni bir adres var artık” diye konuştu

 

KİTAP, TOPLUMUN KAN DOLAŞIMIDIR

Kitap, bir milletin can suyudur diyen Akyurt, “Toplumlar ruhlarını, beslemek zorundadır. Sosyal hayatlarını millî kültürü ve inanç değerleri ile doldurmalıdırlar. Bunlar kitaplarda yatan gizli hazinelerdir. Kitaplar bir toplumun iç ve dış dünyasını süsleme aracıdır. Aynı zamanda toplumun kan dolaşımıdır, solunum sistemidir. Kitaplar toplumun fertlerini birbirine bağlayan en önemli bağdır. Milletin diriliğini sağlayan can suyudur. Millî şahsiyeti, millî kültür ve inanç değerleri şekillendirir. Her ferdi fedakârlıklara hazırlar, iyilikte yarıştırır, zorlukların aşılmasında teşvik edici olur” ifadelerine yer verdi.  

AY SONUNA KADAR BÜYÜK İNDİRİM

Açıldıkları andan itibaren kampanya sürecine girdiklerini belirten Akyurt, 30 Eylül tarihine kadar kitap satışlarında yüzde 30’dan yüzde 50’ye varan indirim sağladıklarını belirtti. İndeks kitapevinde bin bir çeşit kitapların bulunduğunu belirten Akyurt, “ÖSS deneme kitapları, ilköğretim ve ortaöğretim kaynak kitapları, SBS’ye hazırlık kitapları. KPSS kitapları, hikaye, roman, öykü, masal kitapları, çocuk kitap setleri, okul öncesi kitap setleri, dini kitaplar, edebiyat, tarih ve siyasi kitaplar yani aradığınız tüm kitaplar İndeks kitapevinde” şeklinde konuştu.

 

İNDEKS’TE ÇAY VE KAHVE SERVİSİ İMKÂNI BULUNUYOR

İndeks Kitapevi ayrıca daha önce hiçbir kitapevinin sunmadığı imkanları Kırıkkalelilere sunuyor. Akyurt, “Kitap seçerken anında çay ve kahve servisi yapıyoruz. Kitap seçerken kitapevi içerisinde bulunan masa ve sandalyelerimizde oturup bir yandan içeceğinizi yudumlarken bir taraftan da okumak istediğiniz kitapları inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Okumaya ve eğitime önem veren herkesi İndeks7e bekliyoruz” dedi.

 

Bu haber 4551 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Teknoloji

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı Aşağı Mahmutlar'lı hemşerimiz Dr. Cebrail Taşkın Ağ Teknolojileri ve Telekomünikasyon adında bir kitap yayınladı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı. Sosyal ağ Facebook'ta 53 milyon kişinin oynadığı Farmville uygulamasına yasak geldi.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi