Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yahşihan Kaymakam lığında kadınlar günü kutlaması

Yahşihan Kaymakam lığında kadınlar günü kutlaması

Tarih 09 Mart 2013, 08:46 Editör PINAR YILMAZ

Yahşihan Kaymakam ı Özen ve eşi Hamiyet Özen kadınlar gününü çalışan bayanlara karanfil vererek kutladı

Yahşihan Kaymakam'ı Özen ve eşi Hamiyet Özen kadınlar gününü çalışan bayanlara karanfil vererek kutladı 

Kırıkkale Yahşihan Kaymakam'ı 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Yahşihan'da görev yapan eşi Hamiyet Özen ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Yahşihan Kaymakamı  Ahmet Ferhat Özen ve eşi Hamiyet Özen ile'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' münasebeti ile ilçede görev yapan tüm bayan personelin kadınlar gününü karanfil vererek kutladı.

 Türk kadınlarının saygının en yücesine layık olduğunu belirten Yahşihan Kaymakamı Özen şöyle devam etti; ''Annemiz, teyzemiz, halamız, kız kardeşimiz, eşimiz, evladımız olan bu büyük ruh ve duygu sahibi kadınlarımızı sonsuza kadar aziz ve kutsal bilmeliyiz. Onların yuvamızın temel direği, bize süt veren ana, ilim öğreten öğretmen, hastalandığımızda bakan hekim, ülke savunmasında ve kalkınmasında en önemli görevleri ifa eden fertler olduklarını unutmamalıyız. Kadınlarımıza layık oldukları değeri, saygıyı göstermek anayasa ve yasaların gereği olmakla birlikte aynı zamanda kutsi bir görevdir. Tüm Yahşihanlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor ve kendilerine, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.'' dedi.

Kadınlar Günü dolayısı ile ilk çiçeği eşi Hamiyet Özen'e veren Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, daha sonra eşiyle birlikte ilçede görev yapan bayan personellere çiçek takdim etti.

Yahşihan Kaymakamlığında düzenlenen '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlama programı günün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.

Yahşihan emniyet müdürü Tamer Taş'ta eşi Nihal Taş ile bayan polis memurlarına 8 mart dünya kadınlar günün'ü çeşitli hediyeler ve çiçek takdim ederek kutladı.

Bu haber 3014 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi