Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Terörle Mücadele Anlatıldı.

Terörle Mücadele Anlatıldı.

Tarih 09 Nisan 2009, 14:35 Editör PINAR YILMAZ

6 bin kişiye terörle mücadelede anlatıldı

Terörle Mücadele Anlatıldı.

 

6 bin kişiye terörle mücadelede anlatıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bahşılı Çok Programlı Meslek Lisesi’nde okul öğrenci ve öğretmenlerine terör konferansı verildi. Konferansların toplamında 6 bin kişinin terör konusunda bilgilendirildiği ifade edildi.

 

YAPILMASI GEREKENİ ANLATIYORUZ

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bahşılı Çok Programlı Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencilerine terörle mücadele anlatıldı. Şube Müdürü Aydın Çalışkan verdiği konferansta rekora gittiklerini ifade ederek, 6 bin öğrenciye ulaştıklarını söyledi. Çalışkan, “Biz Emniyet olarak 81 vilayetteki emniyet müdürlüğündeki şubeler üniversiteye hazırlanan gençlerin üniversite aşamalarında karşılaşacağı bileceği örgütsel tehlike ve tehditlere yönelik sizleri bilinçlendirmek, farkında olmadan karşılaşılacak olumsuzluklara karşı bilinmesi gereken faaliyetler konusunda ipuçlarını anlatabilmek ve üniversite hayatınızda veya hayatınızın geri kalan kısmında size faydalı olabilecek konuları anlatıyoruz. Bu faaliyetlerimiz kapsamında geçen yıl il merkezindeki okullarımızda 4 bin 200 öğrenciye seminer verdik. Bu yıl ilçelerde devam ediyoruz. Bir tek Çelebi Lisesi kaldı onunla da final yapacağız” diye konuştu.  

 

KONFERARNSLARIMIZ SÜRECEK

Çalışkan, “Ülkemizdeki terör örgütleri neden genç insanları hedef alıyor bunu anlatacağız. Ayrıca bu tür faaliyetlerin ülkemize olan faaliyetlerin sebebi ne? Yasa dışı örgütlerin hedef alması ve örgütlerin ana kaynaklarını görmek gerekir. 5 tane ana kaynakları olan örgütler buradan beslenmektedir. Terör örgütlerinin ana kaynakları nelerdir dersek, ideoloji, insan, finans, eylem, iç ve dış destektir. Bu tür konferanslarımız her zaman sürecektir. Öğrencilerimiz arasından her okuldan seçeceğimiz iki kişi olmak kaydıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda Çanakkale’ye gezimiz var. 2 otobüs öğrenci götüreceğiz. Her türlü masrafını emniyet karşılıyor” dedi.

Bu haber 2329 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi