Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Anadolu Sağlık Meslek e Vali Güner den ziyaret

Anadolu Sağlık Meslek e Vali Güner den ziyaret

Tarih 15 Nisan 2011, 12:15 Editör PINAR YILMAZ

Anadolu Sağlık Meslek e Vali Güner den ziyaret

-VALİ GÜNER'DEN ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ'NE ZİYARET

 Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lise'sine ziyarette bulundu.

Ziyarete Güner'in eşi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Recep Dülgergil ve Hüdaverdi Demir de katıldı.

Vali Güner, okula yaptığı ziyarette, öğretmenlerle sohbet etti, bir istekleri olup olmadığını sordu. Güner, okul Müdürü Murat Özsoy'dan okulun durumu hakkında bilgi aldı.

    

Vali Güner, ''Kırıkkale'nin çocukları bizlerin çocuklarıdır. Sağlık meslek lisesinde verilen sağlıkla ilgili mesleki eğitimi, sağlık alanındaki insan kaynaklarının temelini oluşturmaktadır. Bu öğrencilerimiz, en son güncel sağlık bilgileriyle donatılmalıdır ki, hastalarımızdaki hizmetin kalitesi daha da üst düzeyde olsun.

Okullarımıza yönelik projelerimiz olan kardeş okul projesi, anakız okuldayız projesi, kitap okuma projesi ve diğer daha birçok projeler devam etmektedir. Bu ve benzeri proje ve çalışmalarla öğrencilerin başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Bu nedenle çalışmaların daha kapsamlı ve kalıcı olarak yapılmasını istiyorum'' dedi.

Okul Müdürü Özsoy da, vali Güner'in okula yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özsoy, ''Valimiz Hakan Yusuf Güner'in okulumuza yapmış olduğu ziyaret hepimizi onurlandırmıştır'' dedi.

Özsoy, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek şunları kaydetti:

   

''Okulumuzda 5 bölümde toplam 537 öğrenci ile 57 öğretmen ve personelle eğitim öğretime devam etmekteyiz. Eğitimimizin bir kısmı okulda teorik olarak, bir kısmı da hastanelerde öğretmenlerimizin ve hastane personelinin koordinesinde uygulamalı olarak yapılmaktadır. Sayın valimizin eğitimdeki hassasiyetini biliyor ve bu konuda hedefimize daima ulaşmanın azmi içindeyiz. Türkiye geneli ve il genelinde elde ettiğimiz proje ve benzeri derecelerimiz de bunun en güzel göstergesidir. Bu başarı ve çalışmalarımız gün geçtikçe daha da üst düzeyde olacaktır''

Bu haber 8229 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi