Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Fen Lisesinde Mezuniyet

Fen Lisesinde Mezuniyet

Tarih 13 Nisan 2009, 11:56 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Fen Lisesi son sınıf öğrencilerini sınavlar öncesi düzenledikleri Mezuniyet Gecesinde hem yorgunluklarını attılar hem de müzik eşliğinde sınavlar öncesi moral depoladılar.

Fen Lisesi’nden Mezuniyet Gecesi

Kırıkkale Fen Lisesi son sınıf öğrencilerini sınavlar öncesi düzenledikleri ‘Mezuniyet Gecesin’ de hem yorgunluklarını attılar hem de müzik eşliğinde sınavlar öncesi moral depoladılar. Öğrenciler gece geç saatlere kadar unutulmaz gecenin tadını çıkarttılar.


UNUTULMAZ GECE

Mezuniyet gecesi Çınar Cafe’de düzenlendi. Hisar grubu eşliğinde öğrenciler gönüllerince eğlenerek hoş bir gece yaşadı. Kırıkkale Fen Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Adil Aytekin, Öğretmenler Halim Özdemir, Sevim Akgünlü, Bülent Akgünlü, Recai Turgut, Necdet Bağçı, Mustafa Türk ve Ayfer Özbek ile okuldan mezun olacak olan 100′ü aşkın öğrenci geceye katıldılar.


AYRILMANIN BURUKLUĞU

Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Adil Aytekin, öğrencilerle birlikte hoş bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aytekin “Uzun zamandan beri beraber oldukları öğrencilerden ayrılmanın burukluğu içindeyiz. Tüm öğrencilerimizin başarı ile okulu bitirip gelecek de başarılı birer kişi olarak karşılarında görmekten mutlu olacağız” ifadelerine yer verdi.


YILLAR GEÇSE DE UNUTMAYACAĞIZ

Öğrenciler adına duygulu bir konuşma yapan Seda Ateş “Yıllarımızı verdiğimiz okulumuzdan mezun olmanın burukluğunu yaşıyoruz. Mezuniyet gecemizde gülmek eğlenmek istedik ve bu mutluluğu tüm arkadaşlarımızla paylaşmanın sevinci içindeyiz. Sınavlar öncesi hem yorgunluk attık. Hem de moral bulduğumuzu inanırken bu geceyi yıllar da geçse unutmayacağız” dedi. Öğrenciler tarafından ‘Mezuniyet ‘ pastasının kesilmesi ile birlikte hep birlikte dans edip oyunlar oynadılar, halaylar çekerek geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkardılar.

Bu haber 3011 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi