Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Adalet M.Y.O Kuruluyor

Adalet M.Y.O Kuruluyor

Tarih 22 Nisan 2009, 11:40 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Üniversitesinin YÖK’e yaptığı teklif olumlu karşılandı. Değerlendirilen teklif Yükseköğretim Genel Kurulu Kırıkkale Üniversitesinin Adalet ve Meslek Yüksek Okulunun kurulmasına karar verdi.

YÖK Onayladı

Kırıkkale Üniversitesi kapasitesini her geçen gün artırıyor. Üniversite’de şimdi de Adalet Meslek Yüksekokulu(MYO) kuruldu. Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulması teklifi 25 Mart 2009 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu’nda incelenerek 2547 sayılı Kanun’un 2880 sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca uygun bulunduğu açıklandı.



İş İmkânı Sağlanacak

Ankara, İstanbul, İzmir, Konya ve Erzurum’dan sonra Türkiye’deki 6. Adalet Meslek Yüksekokulu olacak olan Kırıkkale Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunları, adliyelerde özellikle adliyelerin yazı işleri müdürlüklerinde, icra dairelerinde ve noterliklerde ara eleman olarak geniş bir alanda iş bulabilecekler. Okul mezunlarından başarılı olanlar dikey geçiş yoluyla Hukuk Fakültelerine geçerek lisans öğreniminden de yararlanabilecekler.


Bu haber 2361 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi