Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kıratlı ve Çakmak'tan İnceleme

Kıratlı ve Çakmak'tan İnceleme

Tarih 26 Nisan 2009, 10:51 Editör PINAR YILMAZ

Karakeçili ve Keskin'de Yüksekokul İncelemesi

KARAKEÇİLİ’DE YÜKSEKOKUL ARAYIŞI

Kırıkkale’de Üniversite’nin ilçelerde yaygınlaşmasında önemli katkıları bulunan Rektör Murat Çakmak ve Turan Kıratlı, Karakeçili’de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait yeni yapılan okulun ilçede bir yüksekokulun açılabilmesi için yeterli olup olmadığını yerinde inceledi. İlçe ölçeğinde oldukça büyük olan okulun Yüksekokul olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Kıratlı, Karakeçili’nin özellikle tarımsal ve hayvancılık alanındaki gelişimi için üniversite gibi bir açılımın ilçe için oldukça faydalı olacağını söyledi. Okul incelemesinin ardından Karakeçili Belediyesi’ni ziyaret eden Kıratlı ve Çakmak, Belediye Başkanı Salih Avan’dan ilçe hakkında bilgiler aldılar.


KESKİN’DE İNCELEMELER

Kıratlı, Çakmak ve Elma, Keskin’de Tarım Bakanlığı tarafından kiraya verilen Hindi Çiftliği ve Karıştıran Mevkii’nde bulunan park ve kilisede incelemelerde bulundular. Hindi Çiftliği’nin Veteriner Fakültesi tarafından değerlendirilip değerlendirilemeyeceği araştırılan gezide Rektör Çakmak, Karıştıran Parkı’nın değerlendirilmesi gerektiği, hatta üniversite öğrenci şenliğinin bir gününün burada yapılabileceğini söyledi. Kapalı Spor Salonu’nda da incelemelerde bulunan Kıratlı ve beraberindekiler, Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı’yı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Bu haber 2196 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi