Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Olimpiyat ödülleri dağıtıldı

Olimpiyat ödülleri dağıtıldı

Tarih 30 Nisan 2009, 15:39 Editör PINAR YILMAZ

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sayısal Bilimler Olimpiyatları'na (SABİO) bu yıl Sosyal Bilimler Olimpiyatları (SOBİO) da eklendi.

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sayısal Bilimler Olimpiyatları’na (SABİO) bu yıl Sosyal Bilimler Olimpiyatları (SOBİO) da eklendi. Olimpiyatların büyük bir çekişme ile geçmesinin ardından düzenlenen törenle, dereceye giren öğrencilere madalyaları ve ödülleri verildi.

 

Yoğun katılım gerçekleştirildi

İl Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Vali Mustafa Bahrettin Demirer, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seyfettin Topsoy, Milli Eğitim Şube Müdürleri Nusret Kılıç, Ahmet Örçün, okul müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı. 30 okul ve 1023 öğrencinin katıldığı olimpiyatlarda toplam 90 ödül dağıtıldı.

 

Çalışmalarımız devam edecek

Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çepik programın açılış konuşmasını yaptı. Çepik, “5 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz Sayısal Bilimler Olimpiyatının (SABİO) yanı sıra ilk defa bu yıl Sosyal Bilimler Olimpiyatı (SOBİO) sınavı yaptıkları yaptık. Dereceye giren öğrencilerimizin eğitimlerinin her döneminde başarılı olacağına inanıyorum. Nitelikle bireyler yetiştirme hususunda çalışmalarımız devam edecek. Bugün çocuklarımızın yüzünde mutluluk görüyoruz. Bu mutluluğa kaynağı olduğumuz için onurluyuz” şeklinde konuştu.   

 

Hayattaki başarı önemlidir

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini vermek üzere kürsüye çıkan Vali Mustafa Bahrettin Demirer ise, “İnsanların bir yarışmada başarı elde etmeleri daima güzel bir duygudur. Unutulmaması gereken hayattaki başarıdır. Bu gayreti her zaman devam ettirmek gerekir. Burada en önemli pay öğretmenlerin ve sizleri bu seviyeye getiren ailelerinizin başarısıdır” şeklinde konuştu. Vali Demirer, dereceye giren öğrencileri, öğretmenleri ve okulları tebrik ederek başarılarının devam etmesini diledi.  

Bu haber 3333 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi