Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Rasyonel öğrencileri unutmadı

Rasyonel öğrencileri unutmadı

Tarih 31 Ağustos 2008, 11:38 Editör PINAR YILMAZ

Rasyonel Dershanesi geleneksel hale gelen başarılarına bu yıl bir yenisi daha ekledi.

Rasyonel, başarılı öğrencilerini unutmadı

Rasyonel Dershanesi geleneksel hale gelen başarılarına bu yıl bir yenisi daha ekledi. Dershane, OKS, SBS ve Matematik olimpiyatlarında başarı elde eden öğrencilerini düzenlediği program ile ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan Dershane OKS Sorumlusu Mehmet Genç, başarının her geçen yıl daha da arttığını söyledi.

 

BAŞARIMIZ, HER GEÇEN YIL DAHA DA ARTIYOR

Rasyonel Dershanesinde düzenlenen ödül töreninde OKS Kırıkkale 2.’si Duygu Şakiroğlu, SBS 7. sınıflar Kırıkkale 1.’si Cihan Pesek ile İl genelinde yapılan Matematik Olimpiyatlarında 7. sınıflarda derece elde eden Haydar İleli ve Berat Günel’e küçük altın ve plaket verildi. Öğrenci velilerine çiçek takdim edildiği ödül töreninde konuşan Dershane OKS Sorumlusu Mehmet Genç, bu bireysel başarıların yanı sıra kitlesel başarıda liderliklerini koruduklarını açıkladı.

 

YENİ BİR UMUTLA EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYORUZ

Genç, “SBS 6. sınıflarda Dershane puan ortalamamız 409.840, 7. sınıflarda da 403.202 puandır. Bu başarıları nitelikli öğretmen kadromuz, planlı ve programlı çalışmamız ile elde ettik. Yıl boyunca yapılan etkinlik ve yorucu çalışmaların meyvelerini alınca her şeyi unutuyoruz. Bu yıl ciddi bir yerleştirme başarası sağladık. Çalışmalarımız artarak devam edecek. Yeni bir umut ve ümitle gelecek eğitim öğretim yılına hazırlanıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında yeni binamızda başarılarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.

Bu haber 6502 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli sergi

Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın  isimli sergi Kızılırmak Anaokulundan geleceğe enerjin kalsın isimli bir sergi düzenlendi

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ

ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ ÖMER AKAYLA SINAV SÖYLEŞİSİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi